יש לי יום הולדת

lady_anne

New member
יש לי יום הולדת ../images/Emo7.gif

עכשיו נראה מה אתם שווים בתור קבוצת תמיכה...

נופשת

New member
קבוצות תמיכה וכו´..

אנחנו בתור קבוצת תמיכה, גידלנו שערות שיבה בכל המקום הכי מעודדי תמיכה שקיימים. והכל בשבילך.. לה לה לה לה נשיקות לך. מסובכים לי פה האייקונים:)

adidas^

New member
מזל טוב!!!! ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif

שתהני מהמון טיולים ושתספיקי לראות הכ-ל!!

שווים גם שווים..הסירי דמעה מיותרת.. |פר

הנה הבלונים למסיבה..
וגם קצת
, ומה עם
ועוד אחת..ואל תדאגי גם
לחבר´ה והם יביאו את ה -
...שהיא כידוע לך ..מכל ה-
... מזלטובים רבים....

danistar

New member
ליידי מזל טוב ...

הנה סיבה לקחת את הבעל לחו"ל ( או אולי שהוא יקח אותך .. מממ ) מזל טוב !! דני

Yo-man

New member
על מה את מדברת ../images/Emo35.gif

מה פתאום תמיכה ? קודם כל זה פורום טיולים. לא בדקתי אם יש פורום "תמיכה", אבל בחייך... יש יום אחד בשנה, שמבחינה כרונולוגית אינו שונה ואינו משנה גרגר למניין ימי חייך, אבל בגלל האופי האנושי הנוח מותר לך לעשות מה שאת רוצה באותו יום; טיפול בשמנים ארומטיים
, פיקניק לרגלי התבור (בגשם)
, מסע אופניים מת"א לאיקאה (על הכביש הראשי)
, או טירוף של סאשן קניות חסר מעצורים
. ומי יכול להגיד לך לא ? זה יום ההולדת שלך! היום בשנה שבו את מחליטה מה עושים ויש לך זכות מלאה להחליט על התנהגויות סוטות מבלי להתקל בביקורת. עם קצת סאדיזם זה יכול להיות היום היפה בשנה...
מזל טוב, ליידי של הטיולים
. Yo-man

lady_anne

New member
והיא הכל מבינה...

עכשיו ברור לי אף יותר למה אני אוהבת את הפורום הזה, שהוא בעצם סך כל האנשים המרכיבים אותו (פרפראזה על "האדם הוא הטנק" או סלוגן צבאי דומה עתיר השראה שקראתי פעם באיזשהו בסיס צבאי). אז באמת עשיתי טיפול בשמנים ארומטים, קרעתי את עצמי בחדר כושר כדי להעלות את רמת האנדורפינים, אכלתי כמו חזיר יבלות בכל מיני מקומות נחמדים ואפילו קיבלתי מתנות. שורה תחתונה - לא רע, אבל לא חווייה שצריך לעבור כל יום. איך אומרים אורנה ומושה דץ: "יום הולדת יש רק פעם בשנה" - וטוב שכך.
לכולכם

חיננית

New member
לא יאומן כי יסופר אן ../images/Emo24.gif ../images/Emo49.gif

נולדנו באותו היום . לא הייתי כאן כל הסופ´ש כי חגגו לי יומולדת בצפון . אבל אל תגלי כי לא רציתי לעשות מזה ענין בפורום שלי אז לא גיליתי לאף אחד.אז נשאר בינינו? ועכשיו נכנסתי אליך לראשונה ומה אני רואה? שגם את ברוטוסה -נולדת ב27.10? אז המון מזלטוב וסימן טוב. ומלא החופן טיולים (וזה מה הייתי מאחלת לעצמי.) נ.ב אולי האסטרולוגיה צודקת ששתינו נולדנו באותו היום ושתינו חובבות טיולים מה דעתך? מ ז ל - ט ו ב!!!! אחותי לתאריך-יותר טוב יום אחד מאוחר לברך מבכלל לא.

נירה-ש

New member
../images/Emo49.gif מזל טוב ליידי

גם לי היתה יומולדת באותו יום ובילינו במסעדה נהדרת ומומלצת בשם עינת במעלות

למעלה