יש לי יום הולדת!!!

יום הולדת ראשון בפורום - לריטה !!!

מזל טוב ריטה שהחיים ימשיכו לחייך אלייך בגינגיות מזהירה תחגגי גם יום הולדת וגם שנה חדשה וגם אוטוטו גן !!!
ליאור

ריטה1

New member
יש לי יום הולדת!!!

ובידיוק לפני שנה ביום ההולדת שלי החזירו לי עוברית קטנה שגדלה בתוכי והפכה לילדה המתוקה שלי. משאלת יום ההולדת שלי שנה שעברה הייתה שהשנה אני אחגוג את יום ההולדת כ"אמא", ואכן הפיצפונת שלי העירה אותי הבוקר ב -6:00 בבוקר (שלא כהרגלה)כדי להזכיר לי את הבקשה שלי משנה שעברה, וגם כדי להיות ראשונת המברכות. ומה אאחל לעצמי השנה? שהאושר ששי הביאה לחיינוי ימשך לעד ורק ייגדל ויתחזק. וביום הולדת הבא הריון נוסף, והפעם פנצ´ר. אני יוצאת היום לערב בנות (מה לעשות זה חלק מהעניין חוגגים בנפרד), לסוהו מסעדת הסושי האהובה עליי. (יזהר יוצא ביום חמישי, כדי לחגוג יום הולדת שהיה לפני שבוע)

מזל טוב ../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo65.gif

הלוואי שבכל יום הולדת תתגשם עבורך המשאלה מהשנה שעברה

מזל-טוב ../images/Emo48.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

מאחלת לך ריטה שכל יומולדת תצליחי להגשים את מה שרצית להגשים. אז יומולדת ראשון כאמא זה בהחלט מרגש
מאחלת לך כל שאת מאחלת לעצמך
תחגגי ותהני

../images/Emo24.gif יום הולדת שמח , ריטה

יום הולדת ראשון כאמא - היש דבר נפלא ממנו? לא. ממש אין. הרבה בריאות ואושר. ענת.

יומולדת שמח אמא ריטה!!!!../images/Emo77.gif

ולא סתם שמתי את האייקון הזה -
, כי היום יש לאמא של
ימולדת ומגיעה לה גם
מ
שאולי זה גם
בעצמה.......

ריטה1

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo25.gifאתן ממש מקסימות

גרמתן לי לבכות. מיכל פשוט מקסים!!! אני מתרגשת. ליאור איך שומרים את התכתובת הזו? אני רוצה מזכרת!!!!

ריטה1

New member
../images/Emo77.gifהשם שי הוא באמת לא סתם

זה בגלל ששנה שעברה כשהייתי ביום ההולדת שלי באמצע ההפריה, כשהתעוררתי מההרדמה ביקשתי שי ליום הולדת בשנה הבאה,והבטחתי שאם זו תהיה בת אקרא לה שי, כנראה שגם אלוהים אוהב את השם.

ליד כל הודעה יש נקודה

לחיצה על הנקודה פותחת את ההודעה ולמעלה בדפדפן יש את הכתובת המלאה שלה לדוגמא, הכתובת המלאה של השרשרת הנוכחית היא http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/sp/Viewmsg.asp?id=424&msgid=7060913 ברגע שפותחים את ההודעה על ידי לחיצה על העיגול הולכים לדפדפן ובוחרים "הוספה למועדפים" - add to favorites ואז ההודעה על כל שרשוריה תהיה תמיד נגישה לך ליאור

../images/Emo39.gifמזל טוב ריטה

מה יכולת לאחל לעצמך ביום ההולדת הזה כמתנה מוצלחת יותר? אז להרבה שנים טובות לך, לבעל לשי ולבאים אחריה...

ריטה1

New member
אוף כבר יש לי נקיפות מצפון

והעניין כזה, חברה הכי טובה שלי קצת כעסה עלי שלא איפשרתי לבעלי את ההזדמנות לחגוג איתי את יום ההולדת (וכנראה שהיא יודעת על איזו הפתעה, אם אני מנחשת נכון), וביקשה שנידחה את זה למחר, אבל בעיה מחר יזהר פותח את החנות שלו (זו גם ההזדמנות להגיד בשעה טובה), ויום חמישי הוא יוצא לבלות עם חבר שלו (לכבוד יום ההולדת של שניהם), ואח"כ זה החג. וכל החברות שלי ממש עשו מאמץ לפנות את היום מכל בישולי והכנות החג. האמת היא שאני חוששת שהוא תכנן הפתעה היום, מה שמצחיק הוא שיזהר הוא לא טיפוס של הפתעות, אבל הוא יודע כמה שאני אוהבת את זה ושנה שעברה "הרסתי" לו הפתעה גדולה כי הייתי באמצע ההפריה.ובסוף אני הכנתי לו הפתעה (כמו כל שנה),והוא ממש הרגיש עם זה רע ובטח רצה לפצות אותי על זה השנה.עכשיו אני לא יכולה לשנות את התכניות ומרגישה ממש רע, במיוחד שקודם הוא הגיע עם זר ענק ובושם נורא יקר (חמוד, אבל אני לא משתמשת בבשמים), וכששאלתי אותו אז הוא אמר שהוא קצת נפגע שבחרתי לחגוג את יום ההולדת עם חברות ולא איתו. זה ממש לא פייר לקבל ליום הולדת נקיפות מצפון, בייחוד שאין לי עליו יותר מדי מקום פנוי.

ריטה1

New member
ליאור, כל הכבוד על האינפורמציה

והמון תודה, לכולם על הברכות. ושנה נפלאה לפורום ולכל המשתתים/ות, היה כייף לחזור הביתה לפורום שלנו.ולחגוג איתכם את יום ההולדת שלי.

למעלה