מזמן לא הכנתי פיצה ועשית לי חשק.ובגוגל חוגגים היום את הפיצה, *,עם דודל אינראקטיבי חמוד.
שווה להציץ
*לא ממש הבנתי את משמעות התאריך, אבל למה לא, תמיד שווה לחגוג. יכול להיות שאני אחגוג היום בפיצריה/מסעדה איטלקית שכבר מזמן שמתי עליה עין.
מזמן לא הכנתי פיצה ועשית לי חשק.
חוץ מזה אני מבין מדבריך שהיום בכל מקרה חייבים.
לא ברור..ובגוגל חוגגים היום את הפיצה, *,עם דודל אינראקטיבי חמוד.
שווה להציץ
*לא ממש הבנתי את משמעות התאריך, אבל למה לא, תמיד שווה לחגוג. יכול להיות שאני אחגוג היום בפיצריה/מסעדה איטלקית שכבר מזמן שמתי עליה עין.
גוגל מסבירים למה פיצה היום. אני לא הבנתי את ההסבר אבל זה כנראה כי אני סתום ולא כי ההסבר לא טוב.לא ברור..
גוגל חוגגים את יום הפיצה, אבל יום הפיצה הבינלאומי מוזכר בלוח השנה בתשעה בפרואר.
![]()
World Pizza Day 2021: Date, History, And 6 Facts About Pizza That Will Blow Your Minds
Did you know Margherita pizza was named after Queen Margherita or that art of making Neapolitan pizzas was included on UNESCO's list of intangible cultural heritage. Learn more such pizza facts on occasion of World Pizza Day.food.ndtv.com
תיהני ותבואי לספר חוויות.
שמת לב שיש פיצה קינוח?אני מאד, מאד אוהב פיצה. עם פפרוני, עם גבינה כפולה, עם פטריות, הכל טעים לי.
זו הסיבה שאני לא נוגע בזה כבר הרבה שנים.
אולי הכוונה לפיצה דקה מאד ורכה שמקנחים בה את האף (אפשר גם משהו אחר אם את ממש מתעקשת).שמת לב שיש פיצה קינוח?
אבל אחרי סופגניה המבורגר, כנראה הכל אפשרי.
חלילה וחס.אולי הכוונה לפיצה דקה מאד ורכה שמקנחים בה את האף (אפשר גם משהו אחר אם את ממש מתעקשת
בסוף ויתרנו על הפיצה,אכלנו מאכלי ים במסעדה הפלצנית אבל המעולה ליד.לא ברור..
גוגל חוגגים את יום הפיצה, אבל יום הפיצה הבינלאומי מוזכר בלוח השנה בתשעה בפרואר.
![]()
World Pizza Day 2021: Date, History, And 6 Facts About Pizza That Will Blow Your Minds
Did you know Margherita pizza was named after Queen Margherita or that art of making Neapolitan pizzas was included on UNESCO's list of intangible cultural heritage. Learn more such pizza facts on occasion of World Pizza Day.food.ndtv.com
תיהני ותבואי לספר חוויות.
לא נוגע בפיצות יותר. צרבות נוראות, נפחות בבטן, סוכר בשמיים.ובגוגל חוגגים היום את הפיצה, *,עם דודל אינראקטיבי חמוד.
שווה להציץ
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.