יש לי יומהולדת

נועה בת

New member
יש לי יומהולדת../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יש לי יום הולדת השימחה רבה .. מחר יש לי יוםהולדת .. מחליפה קידומת ... אפילו שכואב לי הגוף - אני שמחה !!!

gaia20

New member
מזל טוב!!!!!../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif

נועה, מזל טוב מתוקה...
מאחלת לך כל מה שאת מאחלת לעצמך....
שיהיה הרבה בריאות
שלך, גאיה.
................

מזל טוב - נועה יקרה../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

נועה חיבוק חזק חזק ועוד הרבה קידומות להחליף..... המון מזל טוב כוכי

ל3

New member
יש לי יום הולדת השמחה רבה../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

נועה החמודה happy birthday to you. happy birthday to you. happy birthday dear Noa מקווה שרשמתי את השם נכון) happy birthday to you. שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה והכי חשוב המון בריאות שלך, שירי

לין20

New member
ממממממזזזללללללל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

המון מזל טוב ובריאות בעיקר מקווה שתרגישי טוב

PowerFul

New member
מזל טוב נועה

לנועה... יום הולדת שמח שפע של ברכות ואיחולים שכל משאלות ליבך תתגשמנה לטובה אושר ועושר והכי חשוב המון בריאות קובי

שאנל

New member
יום הולדת שמח

מי יתן וכול יום יהיה מאושר כמו יום הולדת

שני 4

New member
מזל טוב נועה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

Dawn19

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif מזל טוב

מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב ! בת כמה את דרך אגב?

נועה בת

New member
תודה לכולם ../images/Emo23.gifלב../images/Emo23.gifלב../images/Emo23.gifלב|

איזה כיף .. כול כך הרבה ברכות יומהולדת .. חיבוקי לכולם ומי ששאל - אני מחליפה קידומת , איזור חיוג 03 .....

למעלה