יש לי יומולדתתתת ומנדי מבית חב''ד הפתיע להתקשר לאחל מזל טוב חח
ד דנה הספינרית New member 18/11/05 #2 לינוררר... יש מצב היית בתחנה מרכזית חיפה איפה שמתגייסים ביום שלישי? נראה לי ראיתי אותך...התגייסתי באותו יום...
לינוררר... יש מצב היית בתחנה מרכזית חיפה איפה שמתגייסים ביום שלישי? נראה לי ראיתי אותך...התגייסתי באותו יום...
ד דנה הספינרית New member 18/11/05 #3 וכמובן איך שכחתי... המון המון המון המון המוןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טובבבבבבבב
ש שירנושש17 New member 19/11/05 #4 היי זאת לינור.. כן בטח שהייתי גם חברה שלי התגייסה באותו יום.. איך היה הגיוס!? איפה משרתת!? למה לא אמרת שלום!??
היי זאת לינור.. כן בטח שהייתי גם חברה שלי התגייסה באותו יום.. איך היה הגיוס!? איפה משרתת!? למה לא אמרת שלום!??
ד דנה הספינרית New member 19/11/05 #5 חח איך זיהיתייי... הגיוס היה סבבה...אני כרגע בטירונות במחנה80 ואח"כ לאדעת איפה הקורס אבל תפקיד של עובדת מעבדה כימית.
חח איך זיהיתייי... הגיוס היה סבבה...אני כרגע בטירונות במחנה80 ואח"כ לאדעת איפה הקורס אבל תפקיד של עובדת מעבדה כימית.
ל לינור17 New member 20/11/05 #6 וואי נשמע בנזונה ... שיהיה לך הרבה הצלחחחה ואיך זיהית ולא אמרת שלום זאת השאלה!!!