יש לי יומולדת
ר רובין(בת) New member 6/10/01 #1 יש לי יומולדת ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif
B Bunny_girl New member 6/10/01 #3 מזל טוב עד 120!!! ../images/Emo42.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo77.gif
ר רובין(בת) New member 6/10/01 #4 תודה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif איזה כיף לי... יש לי יומולדת(או במילים אחרות של חברה טובה מומולדת) לכו תבינו
תודה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif איזה כיף לי... יש לי יומולדת(או במילים אחרות של חברה טובה מומולדת) לכו תבינו
M Mushmushit New member 6/10/01 #5 מזל טובבבבבבבבבבבבב גם לחבר שלי לשעבר יש היום יומולדת... ( אבל בואי נתמקד בך! קבלי מתנות- מושמושית.
ה האיש בקצה העולם New member 6/10/01 #6 המון מזל טוב.אושר ועושר ובעיקר... המון אהבת אמת תמיד!מאיש האהבה שבקצה העולם!
W wildflower** New member 6/10/01 #7 Happy birthday to you! ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif יומולדת שמח בת כמה את? בר
ע עדן* New member 6/10/01 #8 לרובין המקסימה!!! יום הולדת שמח, יום הולדת שמח, יום הולדת שמח לרובין המתוקה המון אושר ועושר וכושר ויושר בריאות והצלחה בחיים!!!!! באהבה עדן
לרובין המקסימה!!! יום הולדת שמח, יום הולדת שמח, יום הולדת שמח לרובין המתוקה המון אושר ועושר וכושר ויושר בריאות והצלחה בחיים!!!!! באהבה עדן
ח חוקרת פרטית New member 6/10/01 #11 לך רובין../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif מזללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבב אני מאחלת לך אושר ואושר שכל משאלות ליבך ייתגשמו,,, ענת
לך רובין../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif מזללללללללללללללל טובבבבבבבבבבבבב אני מאחלת לך אושר ואושר שכל משאלות ליבך ייתגשמו,,, ענת