יש לי יומולדת נחמד לי! וחברה לוקחת אותי לאינשהו ואין לי מושג לאין! כ"כ מגניב לי!
T tamar112 New member 23/8/06 #1 יש לי יומולדת../images/Emo65.gif נחמד לי! וחברה לוקחת אותי לאינשהו ואין לי מושג לאין! כ"כ מגניב לי!
O o DaNiEl o New member 23/8/06 #3 יומולדת שמח ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif
S shir08 New member 24/8/06 #5 מזל טובבבבבבבבבבב../images/Emo24.gif|שי../images/Emo65.gif מותר לשאול לאן היא לקחה אותך?
T tamar112 New member 24/8/06 #6 מותר...../images/Emo13.gif אממ...ל"מקס ברנר" . ולסרט בסינמה סיטי-הצד שלו הצד שלה . היה כל כך כיף אתמוללל!!! וגם בערב הלכתי עם המשפחה למסעדה והפתיעו אותי שם...כי באה חברה שלי...יאי
מותר...../images/Emo13.gif אממ...ל"מקס ברנר" . ולסרט בסינמה סיטי-הצד שלו הצד שלה . היה כל כך כיף אתמוללל!!! וגם בערב הלכתי עם המשפחה למסעדה והפתיעו אותי שם...כי באה חברה שלי...יאי
S shir08 New member 25/8/06 #8 מקס ברנררררררררררררר יא אולוהיםםםםםם את כבר הבנאדם ה5000000 השבוע שאני שומעת את השם הזה יוצא מהפה שלו מה יש שם שכ"כ מושך אנשים שמעתי שוקולדדד. הר שוקולדד. הכלל עשוי משוקולדד עאא אני חייבת ללכככת שמחה שנהנת
מקס ברנררררררררררררר יא אולוהיםםםםםם את כבר הבנאדם ה5000000 השבוע שאני שומעת את השם הזה יוצא מהפה שלו מה יש שם שכ"כ מושך אנשים שמעתי שוקולדדד. הר שוקולדד. הכלל עשוי משוקולדד עאא אני חייבת ללכככת שמחה שנהנת
B BarbiBarush New member 25/8/06 #9 חחחח כה טעים שם ממש../images/Emo99.gif התפריט בעיקרון מבוסס על שוקולד... יש שם מלא שטויות: קרפ, מזרקיי שוקולד, פיצת שוקולד, וופל בלגי ועוד...
חחחח כה טעים שם ממש../images/Emo99.gif התפריט בעיקרון מבוסס על שוקולד... יש שם מלא שטויות: קרפ, מזרקיי שוקולד, פיצת שוקולד, וופל בלגי ועוד...
B BarbiBarush New member 26/8/06 #12 נשבעת../images/Emo6.gif אבל זה לא באמת פיצה. זה כאילו עגול כזה, אני חושבת חתוך למשולשים דיי גדול וכל מיניי סוגי שוקולד, בגלל זה זה נקרא ככה
נשבעת../images/Emo6.gif אבל זה לא באמת פיצה. זה כאילו עגול כזה, אני חושבת חתוך למשולשים דיי גדול וכל מיניי סוגי שוקולד, בגלל זה זה נקרא ככה