יש לי יומולדת...
ס סיגל היי-טק New member 27/2/02 #4 ../images/Emo65.gif יום הולדת, יום הולדת../images/Emo65.gif יום הולדת הנה בא ואני שמחה רוקדת כי שבי גדלה בשנה הופ-הופ טרללה שבי גדלה בשנהההה הופ-הופ טרללה שבי גדלה בשנה ות, ממני ומשגיא
../images/Emo65.gif יום הולדת, יום הולדת../images/Emo65.gif יום הולדת הנה בא ואני שמחה רוקדת כי שבי גדלה בשנה הופ-הופ טרללה שבי גדלה בשנהההה הופ-הופ טרללה שבי גדלה בשנה ות, ממני ומשגיא
מ מיכל של הדר New member 27/2/02 #7 המון המון מזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ואיך זה להיות בפעם הראשונה אמא ביומולדת? עוד שנתיים אלה כבר תביא לך מתנת יומהולדת....
המון המון מזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ואיך זה להיות בפעם הראשונה אמא ביומולדת? עוד שנתיים אלה כבר תביא לך מתנת יומהולדת....
ל ליאור של חנה New member 27/2/02 #8 מזל טוב ענק רשימת כל ימי הולדת שברשותי נותרה בעבודה... אז אני בשבוע של חוסר התייחסות של ועדת תרבות לנוכחים מזל טוב לאמא של אלה מאחלים כל המשפחה (אני לא רגיל לכתוב את הרצף עדיין) שיר, חנה וליאור
מזל טוב ענק רשימת כל ימי הולדת שברשותי נותרה בעבודה... אז אני בשבוע של חוסר התייחסות של ועדת תרבות לנוכחים מזל טוב לאמא של אלה מאחלים כל המשפחה (אני לא רגיל לכתוב את הרצף עדיין) שיר, חנה וליאור
ס סיגל היי-טק New member 27/2/02 #9 תתרגל, תתרגל! וזה כבר לא רק "ליאור" אלא: "ליאור אבא של שיר". נו? מתי אני רואה אותך ב"להיות הורים"?
ס סוכריה על מקל New member 27/2/02 #10 ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif
1 1ענבל New member 27/2/02 #11 המון המון מזל טוב../images/Emo142.gif../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif
ח חן123 New member 27/2/02 #12 מזל טוב ליום הולדת ../images/Emo77.gif קיבלת (קצת קודם) מתנה נהדרת שתמשיכו להיות מאושרים חן
L ligo New member 27/2/02 #13 יום הולדת, חגיגה נחמדת../images/Emo79.gif המון מזל טוב ושיהיו רק ימים שמחים!