יש לי יומולדת! אני יחגוג בשמיעת החלילן לאור נרות
צ ציףציף1000 New member 4/2/04 #2 ../images/Emo24.gif מזל טוב !! ../images/Emo77.gif חשבתי שיום ההולדת שלך הוא ב-10 לחודש? אולי זה אמיר אחר? בכל אופן, מזל טוב ושנים רבות של הנאה ממוסיקה, והצלחה בכל דרכיך. והתמונה - במיוחד בשבילך.
../images/Emo24.gif מזל טוב !! ../images/Emo77.gif חשבתי שיום ההולדת שלך הוא ב-10 לחודש? אולי זה אמיר אחר? בכל אופן, מזל טוב ושנים רבות של הנאה ממוסיקה, והצלחה בכל דרכיך. והתמונה - במיוחד בשבילך.
צ ציףציף1000 New member 5/2/04 #6 100%, אבל ../images/Emo6.gif אם כך, למה הודעת לי שיום ההולדת שלך הוא ב-10? ואגב, אם אתם שולחים הודעות על ימי הולדת, אל תשכחו לציין את שמכם. כך, יש לי כמה ימי הולדת של אנשים שלא ציינו מי הם - וכי איך נוכל לברך אותם??
100%, אבל ../images/Emo6.gif אם כך, למה הודעת לי שיום ההולדת שלך הוא ב-10? ואגב, אם אתם שולחים הודעות על ימי הולדת, אל תשכחו לציין את שמכם. כך, יש לי כמה ימי הולדת של אנשים שלא ציינו מי הם - וכי איך נוכל לברך אותם??
P Paranoid Y New member 5/2/04 #7 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo13.gif../images/Emo77.gif מזלללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבב
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo13.gif../images/Emo77.gif מזלללללללללללל טובבבבבבבבבבבבבבב
נ נימרודל New member 5/2/04 #8 מזל טוווווווב!!!!!!! שישה עשר אביבים מלאו לנער... (חיחיחי) סתאאאם, תהנה מהגיל המגניב!!!!!
M Miss CB New member 5/2/04 #9 מזל"ט!! ../images/Emo23.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif|וכו'|
N N a V e New member 6/2/04 #10 מזל טוב../images/Emo13.gif ציפציף,איזו תמונת-מתנה צירפת לו... אני לא מקנא
S Shakty New member 7/2/04 #13 גם שלי הלועזי ב 10/02 לגבי העברי - אין לי מושג - למרות שאנו יהודים אין שום שימוש מעשי לתאריך עברי - לולא היה ט"ו בשבט לא הייתי יודע אפילו באיזה חודש עברי אנחנו...
גם שלי הלועזי ב 10/02 לגבי העברי - אין לי מושג - למרות שאנו יהודים אין שום שימוש מעשי לתאריך עברי - לולא היה ט"ו בשבט לא הייתי יודע אפילו באיזה חודש עברי אנחנו...
צ ציףציף1000 New member 8/2/04 #15 ? האם זה איזה צופן חדש, שנועד לבלבל את האוייב, או שמא נסתתרה בינתי (נוסח בארט)?