יש לי יש לייי! נחותים-כנסו מיד!!

Darkness limit

New member
יש לי יש לייי! נחותים-כנסו מיד!!

"בכל מישהו את יכולה... לשמוע איזה שיר..." נשמע מוכר?! כן כן.... משפט משיר... בלאט שכחתי איך קוראים לו.... בכל מקרה רציתי שכל אחד ישרום איזה שיר אפשר לשמוע בתוכו... אני יודעת שזה משתנה לפי המצברוח, אבל מה כרגע אפשר לשמוע בכם... ועדיף שיר של היהודים... או ישראלי.. כי אם נוסיף באנגלית יהיה ממש קשה לבחור!! אז.... מחכה לשמוע ת´שירים שלכם! ואולי ככה גם לדעת מה נמצא בכל אחד ממכם...

Darkness15

New member
שירשיר

קוראים לו "קח אותי", מוזר, גם אני לרגע שכחתי איך קוראים לו.. למי הייתה ההודעה עם הגמלוסנית? לפני שבועייןם היה לי את הבלוז... עכשיו יש לי את שיר עצוב.. ו WHOLE LOTTA LOVE(חולה על לד זפלין) איך תמיד מופיעה לכם כזו סיומת קבועה??... Darkness

sagiiltus

New member
יש כ"כ המון שירים שמסתובבים אצלי

אמממ אני אנסה בכל זאת... כרגע, ואני מדגיש כרגע, השיר שנמצא בתוכי הוא פייד טו בלאק של מטאליקה (תקשיבו למילים - תבינו), ואם מתעקשים על ישראלי - פיוטה (כן! זה בלי שירה, אני יודע! אני פשוט נורא מתחבר למוזיקה)

Darkness limit

New member
כרגע השיר שאפשר לשמוע בתוכי זה

ג´קי..... ואני לא הכי מאושרת מזה... פתאום התחלתי להתעמק בכל הקטעים האלו זה יעבור! עוד יוחזר לי הכישרון להיות שרמוטה בלי רגשות

אמממ

שתיקה/אביב גפנ השתיקה שלי זו הצרחה הכי גדולה, שבי השתיקה שלי זה הכאב הכי כואב, אצלי. וכשהשקט ייפול כמו חול, קולי לאיש לא יגיע. אני יכלתי לבכות אבל פחדתי שזה יפריע. אמממ זה פשוט אני.

אממממממממ...../images/Emo62.gif

השיר שהכי נכונ בשבילי כרגע...nothing else matter של metallica אבל אמ כבר אתמ רוצימ שיר בעיברית של היהודימ... אז אני חושבת שאלוהימ שיר 13 בדיסק מציאות ניפרדת... סמתמ לב שלא מתייחסימ בכלל שיר הזה?!?! אבל בכל זאת הוא כולככ מתאר אותי!!!!... אמ כ-ל המישפטימ השורות שיש שמ...(זה בציניות דודימ שלי!) וזהו... בהביי רוני הסטלנית ל.

אני יודעת...

אבל לא יודעת הוא כוולככ נכונ לגביי אינ מה לנתח בוא אז אני כבר יודעת!... סמת אב שאפ פעמ לא מדברימ אליו?

השיר שלי....

"אל תשכח, אל תשכח, לכולנו יש רק סוף אחד. אל תברח, אל תברח, היום זה רק אתמול של המחר..." -זיגוטה-אביב גפן- תהיו חופשיים...

אצלי...

אממממ בערך כל הדיסק של עברי לידר יותר טוב כלום מכמעט שיר עצוב זיגוטה אה! והולך לאיבוד!!!!! אבל זה משתנה כל יום :) ביי נטע

‡NoK

New member
הממ..

בעיקרון את "גניבה"..(במקרה של היהודים! בד"כ אני מגוּונת חח).. אבל יש לי רק שורה אחת בראש שמתנגנת שוב ושוב..אני משתגעת: "..יש לך עתיד!! יש לך עתיייד איתווו!" דיייי תפסיקו ת´מוסיקה הזאאאאאאת

pEace LadY

New member
הרבה../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif

הממ... אנטרמת ההתחלה של לפעמים פיוטה ואלה כבר הרבה מאד זמן

למעלה