יש לי יש לי! יש לי את ההופעה בפומפי ב-dvd. מדהים!
M maya251 New member 24/7/03 #4 dvd - ההופעה בפומפיי כן גם אני קניתי את זה השבוע וזה מדהים - מומלץ מאוד
ד דדאלוס New member 24/7/03 #5 אפשר לקבל קצת פרטים בבקשה? שאלתי על כך לפני כשבועיים, ומילמלו משהו על כך שנדחה עד אוקטובר.
M maya251 New member 24/7/03 #6 הופעה בפומפיי זה כבר הגיע תנסה בטאוור רקורדס או בחנויות מוכרות, שמוכרות ומשכירות סרטים. דרך אגב משהו יודע למה הם החליטו להופיע שם?
הופעה בפומפיי זה כבר הגיע תנסה בטאוור רקורדס או בחנויות מוכרות, שמוכרות ומשכירות סרטים. דרך אגב משהו יודע למה הם החליטו להופיע שם?
L lior efi New member 24/7/03 #7 אני חייייייבבב להשיג את זה!!! ספק אם באשדוד מביאים הופעות של הורודים, ועוד בדי.וי.די!!!
ד דדאלוס New member 25/7/03 #10 עורבא פרח! לא הגיע כי עדיין לא יצא ב-DVD. הנה תוצאת חיפוש באמזון. לא הצלחתי להבין מה יוצא לכם מזה.
S something in the way New member 24/7/03 #8 גדווול! נראה לי שיש לי את רוב ההופעה על המחשב, אבל אני לא בטוחה אם יש הכל. אתה יכול בבקשה לרשום לי את השירים שמופיעים שם? שאני אדע אם אכן יש לי הכל? תודה מראש ג'ן
גדווול! נראה לי שיש לי את רוב ההופעה על המחשב, אבל אני לא בטוחה אם יש הכל. אתה יכול בבקשה לרשום לי את השירים שמופיעים שם? שאני אדע אם אכן יש לי הכל? תודה מראש ג'ן
A abarth New member 25/7/03 #11 וווווייייייהההההההיייייי!!!!!!!!!! איזה תענוג!!!!!!!!!!! מחר אני רץ לקנות!!!!!!!!!!!