יש לי כאבי גרון כבר יומיים אוטוטו ורציתי לשאול

יש לי כאבי גרון כבר יומיים אוטוטו ורציתי לשאול

האם אני אקח מים ומלח זה יכול להקל לי על הכאבים מדובר בכאבים לא חזקים אלה קל עד בינוני משהו כזה כי שתיתי עד כה' לא מעט קלגרון וסטריפסל וזה קצת הוריד לי את הכאבים אך לא משהו מעבר לכך

תודה רבה

ub8

New member
שמעתי על מים עם אבקת סודה לשתייה

ולגרגר.
לא ממליץ על כלום, זה מה ששמעתי.
אין טעם לקחת תרופות להקלה, בטח אם הכאב הוא קל עד בינוני.
תשתדל לא לדבר יותי מידי, לתת מנוחה לגרון וזה יעבור.

0 אור 0

New member
לגרון כואב

גרגור מים עם מלח עוזר למניעת התפתחות מחלה חידקית, כי הוא מחטא חזק, אבל אם הגרון פשוט אדום ויבש וכואב בגלל זה, אז המלח עלול לגרות קצת יותר - אפשר לנסות בריכוז מאד נמוך של מלח ולראות איך התחושה.
במידה שאין בעיה עם דבש, אז אפשר בצל עם דבש (משרים בצל קצוץ בשכבות עם דבש ואז שותים את הסירופ שיוצא), חליטות של צמחים מרגיעים כמו קמומיל או תימוס (אם יש שיעול) עם דבש או בלי, כשהייתי ילדה היינו אכולים דבש עם לימון בכפית, אבל זה הרבה פחות מוצלח.
&nbsp

כאב גרון

השיטה היעילה שגיליתי לא מזמן
בתור אחת שניסתה המון שיטות שלא הצליחו...
&nbsp
לקנות ציפורן ולטחון בבית (אני אוהבת לטחון הכל בבית במכונת הקפה)
&nbsp
אם אין אפשרות, יש מקומות בארץ שקונים שלם וטוחנים במקום במכונה שלהם (זה מס 2 המומלץ)
&nbsp
והאחרון שלא הכי מומלץ זה לקנות ציפורן טחון (אם מוכרים כזה, אף פעם לא התעניינתי אז לא יודעת)
&nbsp
לקחת חצי כף ציפורן טחון
עם מים רותחים
לקלוט את זה (כמו תה) כמה דקות
ולגרגר גרון עם מים חמים-רותחים (לא רותחים כאלו שהלשון תקבל כוויה אלא רותחים כאלו שאפשר לשתות)
לא שותים את זה.
רק לגרגר גרון
עדיפות ל3 פעמים ביום אחרי האוכל (ואז לא לאכול במשך כמה שעות ועדיף לא לשתות שעה או יותר..)
&nbsp
זה עזר לי.
תוך 3 ימים הכאב עבר!!!
&nbsp

amira guno

New member
אני ומי מלח לא חברים טובים..

השילוב הזה אף פעם לא עשה לי טוב..
לרוב כשאני מרגישה שמתחיל לי כאב גרון אני מערבבת בכוס מים חמים כף של עשב שעורה
כמה פעמים כאלו וכבר מרגישים שיפור וכמעט תמיד מנעתי ככה התפתחות של דלקת.
בטוחה שיש עוד מוצרים כאלו ואחרים שיכולים לעזור.. תנסה להריץ חיפוש בגוגל על מזון על.
שווה בדיקה..

למעלה