יש לי כבר מלא במ'

michalas

New member
יאללה, בואו נתחיל מ' ../images/Emo187.gif

מתוקה
וכל מילה מיותרת... מתרגשת
אני מתרגשת
כרגע ראיתי את the one באם טי וי
איזה יאאאאאאאפפפפההה
יאללה לאה, זרמי עם ה-מ' שלך..אין לי עוד..

VooSa

New member
אפשר לנסות?....

מ-ה-מ-מ-ת
מה עוד אפשר להגיד עליה
אפשר להמשיך את זה עם דברים קטנים כמו מ תוקה, מקסימה ומאמי וכל אלה אבל זה קטנוני מדיי... אמ.... בנתיים אין לי עוד אבל אני אחשוב על משהו...

לאה 13

New member
מ'- לאה

מעולה- בהכל מוזיקה ריקוד מנוסה- הרבה שנים נותנות לה ניסיון מאושרת- עם אנטוניו ככה היא לפחות נראית מוזיקלית- פשוט אין מילים מיכל (VOOSA)- חברה חדשה שבאה לפני כמה שבועות וכבר פעילה כראוי מיכל- הותיקה,פעילה וחברותית מראה -פריט ששאקירה מסתכלת עליו בתמונה מלכה- מלכת הפופ בשבילנו מובראק- זה שם משפחתה לא? מסע הופעות- יש לה מלא כאלו משחקים- פורום שאקירה מוצף במשחקים מהנים מהנה- כיף לראות אותה !!!

taltal girl

New member
../images/Emo13.gifישש ליי ../images/Emo25.gif

מקסימה:מה יש להסביר? שאקירה היא פשוט בנאדם מקסים!

perrinat

New member
../images/Emo187.gifיופיייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

לאה, "גנבת" לי את כל המיליםםםםםםםם......
סתם.... כל הכבוד
אז תתחילו לחשוב כבר על מילים ב-נ'......

perrinat

New member
../images/Emo19.gifממממממ../images/Emo103.gif

מתחת לבגדייך - underneath your clothes - שיר מתוך האלבום Laundry service מוכנה לזמנים הטובים - ready 4 the good times - שיר מתוך האלבום Laundry service משפחה - אבא, אמא, 8 אחים וחבר- אנטוניו... מוסיקה - שרה פופ, רוק, לטיני, ערבי.... מצויירת - גלריה של שאקירה המצוירת ניתן למצוא בגלריות. מפוחית - מנגנת על כלע זה. מלחינה -כותבת את הלחנים לשירים שלה. מנענעת מותניים אוקיי, אפשר כבר לעבור לאות נ'

לאה 13

New member
נ'- לאה

נורמלית- מאחורי הצילומים וכל ההופעות מסתתרת שאקירה הביתית נהדרת- וכל מילה מיותרת נפלאה- פשוט אין עליה נאהבת- יש לה מעריצים מרחבי העולם נעליים- אביזר לבוש של שאקירה( הנה תמונה) נקייה- חוץ מהדיסק של היידים מלוכלכות נאה- יפה, נוי, חן צריכים עוד? נוי- יפה נאה חן צריכים עוד? נעימה- נעים להיות בקרבתה (לא שניסיתי אבל אין לי בעיה) ניהול הפורום- בכיכובה של רינת והמשנה אלה !!!! נופש- כמה חופשות היו לשאקירה אני גם רוצהההה נ.ב. תודה רבה למרינה 14 שעזרה לי לחשוב על מילים מתה עליך מרינה!!!

VooSa

New member
אני../images/Emo70.gif

ניסיתי לחשוב על מילים ולא מצאתי כלום.... אני אמשיך לחפש ואם אני אמצא אני אשים כמובן

perrinat

New member
../images/Emo19.gifנננננננננ../images/Emo103.gif

נוקיה - שאקירה עשתה פרסומת לנוקיה
נמיה - סיבוב ההופעות של שאקירה נקרא: המסע של הנמיה. נחיתת חירום - לפני שנה בערך, המטוס של שאקירה נאלץ לבצע נחיתת חירום. נשיא - נפגשה עם נשיא ארה"ב: קלינטון, לפני שבוע עם נשיא קולומביה. ואבא של אנטוניו הוא נשיא ארגנטינה לשעבר. נערצת - לשאקירה מליוני מעריצים ברחבי העולם.

../images/Emo99.gif ישש ליי יססס לעיייי

נימייה -
אני אניא ני יודעת שזה קשור איכשהו... רק לא זוכרת איך
נחמדה - שאקי נחמדה לא?

perrinat

New member
../images/Emo19.gifאז ממשיכים לסססססססס../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

סוף הדרך - שרה ורוקדת, ונותנת הופעות
סוף הדרך..... ספרדית - שפת האם של שאקירה, האלבומים הקודמים שלה היו בשפה זו. וזו לדעתי שפה מדהימה
סוודר- מה שיש לאנטוניו על הידיים...... חחחח..... טוב, עכשיו אתם...

לאה 13

New member
ססס

סוס- השיר POEM TO A HORSE סמיילים- בפורום כגון:
ועוד' סקר- שיש בפורום ועכשיו איזה צבע פאה? עוד בהמשךך!!!

../images/Emo3.gif חחח רינתיייייייי חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

perrinat

New member
../images/Emo41.gifיפה לאה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

ועוד כמה:
סבא/סבתא - (מצד האבא) לבנונים
סיבוב הופעות - הנוכחי נקרא Tour Of The Mongoose והסיבוב הופעות הקודם שלה נקרא: Tour Anfibia
סחיטה - מאפיונרים קולומביאנים איימו עליה וניסו לסחוט אותה.
ספר- הספר האהוב על שאקירה הוא "הנביא" של חליל ג'ובראן. כמו כן שאקירה גם אוהבת את הספר "הארי פוטר" וגם את הסרט ואף הזמינה את השחקנים להופעה שלה (*מקנאה*)
סוחפת - סוחפת בהופעות, בשירה ובריקוד...

perrinat

New member
שנעבור לעעעעעעעעע'../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

עניים כאלה - Ojos Asi - שיר מדהיםםםםםם מתוך האלבום DELL

לאה 13

New member
הנהה

עולם- יש לה סיבובים כמעט בכל העולם חוץ מישראלללללללללל וווואאאאההההה

למעלה