יש לי כזה בבית.

kush kush

New member
יו עומרי../images/Emo26.gif

מאיפה קנית
אתה גם יכוליות תותח אם רק תרצה...
כל מה שעליך לעשות הוא להתחיל מרמת המתחילים.. כלומר שירים עם רגל אחת.. ותעזר בF7 זה נותן קצב.. תבקש מאחותך להסביר לך זה לא בעיה, ברגע שקולטים מגיעים לרמה גבוהה מהר מאוד
בהצלחה

תיקון!

לא מddd אלא מGoDance.co.il. הורדתי את התוכנה מהאתר של IDDR. אנסה את הF7, ורקדתי היום שעתיים, וכבר אני עושה 2 צעדים ברמת מתחילים ואפילו הצלחתי קצת בשלושה צעדים..

kush kush

New member
יפה מאוד../images/Emo70.gif אמרתי לך../images/Emo70.gif ו..../images/Emo26.gif

גו דנאס זה לא אנחנו IDDR. רק הבהרה.

Tamar from IDDR

New member
ברוך הבא לפורום IDDR בתפוז ../images/Emo24.gif

בפורום זה נכריז גם על מפגשי קהילה של IDDR אתה מוזמן להגיע למפגשים וכמובן לתחרויות. תמליץ גם לאחותך ולחבריה להרשם ולהצטרף לאתר www.iddr.co.il ולהיות פעילים בפורומים שבאתר וכמובן בפורום החדש של תפוז.

kush kush

New member
אני יודעת למה לא ניסית../images/Emo26.gif

כי זה הבהיל אותך, ראית את אחותך רוקדת, קרוב לוודאי יותר מרגל אחת.. וחושבים שככה כל השירים ואנשים פשוט בורחים. יפה אני גאה בך

איך אפשר?

אני בקושי 3 רגליים עושה!~ איך? אולי הטכניקה שלי לא נכונה? עכשיו שמתי לב, שאני עובר את ה2 רגליים, בהתחלה הכל בסדר, ואז לאורך השיר אני מאבד את המיקום של החץ האחורי בעיקר (לפעמים גם את הצדדים), ונניח שבמקום ללחוץ על החץ למטה, לוחץ על המרכז, שלא עושה הרבה... יש למישהו פתרון? ניסיתי את הF7 כעצת מישהי כאן, וזה ממש עוזר להבין את הקצב של החצים אל מול השיר, שזה ממש עוזר! ניסיתי להוריד לSM דמויות מהאינטרנט אבל שאני בוחר דמות התוכנית נסגרת ומציגה בעיה...

DDRmaster

New member
גם לי זה קרה פעם !!

זה בגלל הגירסא שברשותך.. הגירסא נושאת באג שלא מאפשר לבחור דמויות

למעלה