יש לי כמה דברים חשובים להגיד!..

יש לי כמה דברים חשובים להגיד!..

אני חושבת שכל אחד פה רושם את המ שיש לו להגיד.. ויותר מזה מנהל בלוג משל עצמו.. שהוא בעצם הלב שלו, כל מה שהוא חושב, מרגיש, חווה, לפעמים אפילו מה שהפה לא מצליח להגיד האצבעות רצות על המקלדת ומספרות.. לכם.. אני פונה לכל אלה שיש להם לפעמים בעיות עם דעות האחרים. היופ פנת עליי אחת ורשמה לי את התגובה הבאה "לא הייתה מסתכלת עלייך אם היית בן, מי רוצה בן שמאוהב בעצמו כמו שאת מאוהבת בעצמך?! בקיצור, תפסיקי לאהוב את עצמך כל כך הרבה, כי ממה שראיתי, אין כל כך מה לאהוב... (לא ברמה כזאת בכל אופן) " קוראים לה ברבי משהו כזה.. כתבתי עלייה פוסט בחזרה http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=nahal כנראה בכל זאת זה עורר בי משהו. אני חושבת שלכל אחד יש את הזכות להציג את עצמו איך שבא לו ואיך שנראה לו לנכון ולאפחד אין את הזכות להשמיץ אותו או לנסות לפגוע בו בכל אופן לו בבית שלוו.. ולכל מי שיש בעיה יכולה פשוט לא לקרוא ולצאת מהבלוג. תכבדו אחד את השני, ואני לא חושבת שהבלוג הוא מקום להערות של ילדים קטנים. אני בכל אופן לא כותבת את הבלוג הזה כדי שיזלזלו בי.. אז קצת כבוד.

זה ממכר

New member
אבל את כותבת בשביל אחרים נכון?

או שאת כותבת בשביל עצמך ואז את יכולה לכתוב ביומן, הרי אם היית נכנסת לסטטיסטיקות ולא רואה כניסות לא היית ממשיכה לכתוב נכון? אנשים אומרים את דעתם אי אפשר להגיד להם לא, את יכולה לסגור את הפוסט לתגובות ולא לקבל בכלל, אי אפשר תמיד לקבל תגובות חיובות וכד' ולנו כמנהלי הבלוג שלנו יש אפשרות לחסום כאלו שלא מעניין אותנו לקבל מהם תגובה לא כולם יכתבו תגובות שאת תאהבי ויוציאו ממך חיוך, מצטער

אני לא אומרת שלא יגידו דעות..

אתה צודק במאה אחוז במה שאתה אומר .. אבי יש הבדל בין לכתוב דעה כאדם בוגר ובין לכתוב עוד משהו ילדותי כדי לפגוע אתה לא חושב?

זה ממכר

New member
אבל הנה כמו שאת אומרת

הם ילדים שלא גדלו ולא התבגרו, בשביל מה העצבים? תמחקי ותחסמי סלאמת אי אפשר למנוע מהם בהתחלה לכתוב את זה, כי הרי אנחנו פותחים את התגובות שלנו כחופשי, אבל אחרי שרואים ילדים כאלו חוסמים אותם לא מתרגשים לא מתעצבנים וגם לכתוב רשומה כמו שאת עשית זה דרך וגם אני עשיתי את זה פעם, אבל לא מתרגש יותר מידי ונכנסתי אלייה גם לבלוג, רשום שם גיל 14 זה אומר משהו.. צריך לשלוח אותם לישרא

חחח דוגרי..

טוב גם אני עשיתי מעשה ילדותי אבל מה איכפת לי עווד פוסטט.. :p השעמום הזה הורג אותי אני שונאת את באר שבעעעע =/ =/ אין לאן לצאתתתתת וקר בחוץץ הלוואי הייתי בת 24 חח

זה ממכר

New member
אל תגידי את זה בחיים שלךךךךךךך

אסור לגדול ולהפסיד את החוויות שבדרך יא גנובה ולא עשית מעשה ילדותי ולא נעליים זה תגובה טיבעית פשוט של כולם וזה משחרר עצבים ועוזר הרבה אז זה בסדר וגם תגובת פוסט זה מדהים גם אני עושה את זה

דנטל

New member
שימי קצוץ

אנשים שנכנסים למקום, שכמו שקראת לו הוא הבית שלך, מטנפים אותו הם אנשים עם בעיה. לא בעיה איתך, אלא בעיה לא סגורה עם עצמם, בעיקר מרמור והם מוציאים את זה על מי שנקרה בדרכם.

תקשיבי חמודה...

החיסרון בבלוג הוא שכל אחד יכול לקרוא, וכל אחד יכול להגיב. אז יהיו לך קוראים איכותיים שמתעניינים בך ואוהבים אותך מצד אחד, ותמיד יהיו גם מתוסכלים שלא היה צריך לתת להם מקלדת ביד, שכל כוונתם היא לפגוע באדם שזה הרגע שפך את ליבו. אל תשכחי שרוב הסיכויים שהמתוסכל הזה במצב גרוע יותר ממך - אחרת למה לו להפיץ רוע? תחשבי על זה. ותמשיכי לכתוב ותמשיכי לאהוב את עצמך, כי ביטחון עצמי זה דבר חשוב מאוד וחיובי!

למעלה