יש לי כמה דברים מאוד חשובים לומר...

westlife rule

New member
יש לי כמה דברים מאוד חשובים לומר...

א) אני לגמרי מבואסת(מי שיקרא את השיחה שלי עם "shirifilan" יבין למה ומי שלא רוצה לקרוא שפשוט ישאר עם ה"תעלומה" של למה אני לעזאזל מבואסת....... ב) אני חולה על שיין הוא כוסון חתיך חמוד מלאך פשוש וכ´ו........ ג) westlife rule!!!!!!!!!! וזאת עובדה!!!!!!!!!! ד) משעמם לי!!!!!!!!!!! ה) לניקי בי! תגידי, לא אכפת לך לשמש לכולם כמו מן חנות של:"הכול בחינם בואו לכאן!!" כלומר אני ממש ממש ממש לא רוצה להעליב אבל: כולם מבקשים ממך שתשלחי להם שירים באיי סי קיו וממש ממש הרבה ילדות ביקשו ממך לא אכפת לך בכלל? כי נראה שאת מתמודדת עם זה די ב-קול!!!!!! והודעה (או בעצם שאלה!) לא הייתי כאן מלא זמן...... קרה משהו מיוחד בזמן שלא הייתי? אני ממש ממש ממש ממש ממש אשמח לקבל תשובה גם מניקי בי וגם מכול אחד אחר (בנוגע לשאלה השניה!) חולה עליכן....... ומקווה לא ליהיות יותר מדי עצובה לגבי מה שקרה לי (אהההההההההה) ליפעמים הולך לי ליפעמים לא.......... חולה עליכן......... אפרת..........

ניקי בי

New member
אפרתו´ש!!!!!

מה קורה ילדה? הרבה זמן לא שמענו ממך :)) אז ככה...: לא , ממש לא מפריע לי לשלוח למי שרוצה מה שהיא רוצה, כל עוד יש לי זמן...ואם אני לא אתחלק בזה אתכן, אז מה אני יכולה כבר לעשות עם זה? אז כיף לי לשלוח:) ו....אם קרה משהו מיוחד....יש ה מ ו ן תמונות חדשות מדהימות שכולנו פירסמנו...את מוזמנת לרפרף ולעיין :))

למעלה