יש לי כמה שאלות אליכם בקשר לפרדי:

ComputerMaster

New member
יש לי כמה שאלות אליכם בקשר לפרדי:

א. איך הוא נוצר כאילו? זה איזה איש או משהו? ב. כל הסרטים שלו זה כאילו שהוא משתלט על אנשים? או שהוא רק כאילו בדמיון שלהם? הוא מגיע למציאות? או שכל הסרטים הם רק דמיון אחד גדול?

ליאורנר

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif|ספ

להשאלה הראשונה ההורים של ילדי רחוב אלם שרפו אותו חיי בגלל שהוא הרג ילדים משכונת...[לא זוכר את השם]... בסרט השישי מראים כזה שהוא יאני שהוא לא נכנס לגיהנום והוא יכול להתנקם בהורים[דרך אגב הסרט השישי אפשר לראות את הסוף במשקפי תלת מימד]..... זה בערך לשאלה הראשונה שלך לשאלה השנייה..... בסרטים שלו הוא רוצח אנשים בחלומות ומה שיאני קורה בחלום קורה גם במציאות ובסרט השביעי יאני מתגלה שכל הסרטים מאחד עד שש הוא יאני רק סרטים ובסרט השביעי הוא גם לתחייה באמת והורג את השחקנים... וזהו בערך

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהביוגרפיה של פרדי...

בערך אני בטוחה שהערפד מבין יותר בכל מה שקשור לפרדי קרוגר...
אניוואייייייייי...
יאפ פרדי קרוגר הוא איש, הוא רצח ילדים ברח' אלם עד שכמה הורים שרפו אותו ומאז הוא קם לתחייה באמצעות החלומות של הילדים של אותם הורים ששרפו אותו...
הוא לא השתלט על אנשים חוץ מבסרט השני ( הנקמה של פרדי... ) שהוא השתלט על הגוף של ג'סי. הוא נוצר בחלומות שלהם, ברגע שיש מצב של פחד בחלומות שלהם הוא בדרך כלל מופיע ( היה אפילו משהו על הקטע אם אני לא טועה באחד מהסרטים... ).הכי קרוב שהוא הגיע למציאות היה בסרט השביעי ( הסיוט החדש של ווס קרייבן... ) שהוא הרג את כל השחקנים...
לא לסקול אותי אם טעיתי במשהו...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifספויילר ענקי למעלה...|ספויילר|

כססססססעמק אני תמיד שוכחת...

europe1990

New member
מרחיב טיפה: ספוילר פוייילר

הסיפור מספר על אדם שנרא: FREDDY CHARLES KRUEGER/ פרדי עבד כשרת בבית ספר המקומי באיזור מגוריו, עוד שהוא היה חי הוא אהב להתעלל באנשים, ולרצוח אותם, הוא השתמש בסכינים מיוחדים -סכיני להב, שאותם בנה(את הקטע הזה ניתן לראות ממש בהתחלה של הסיוט הראשון) לאחר זמן מושך של רציחות פרדי נתפס על ידי המשטרה, אבל בגלל שהיו מספר סיבוכים במשפט ובגלל חוסר ראיות, פרדי נשלח לחופשי!!! ההורים- המשפחות של אותם ילדים שהוא רצח, החליטו שעליו למות , בשביל שלא יהרוג מישהו נוסף!!! הם החליטו לבצע בו לינץ, הם שרפו אותו בעודו חי. מפה מתחיל כול הקטע של סיוט ברוחב אלם, פרדי נעזר בחלומות בשביל לנקום את מותו, לנקום באנשים שרצחו אותו- והנקמה היא דרך הילדים של האנשים שרצחו אותו!!

sum 418

New member
אתם שוכחים מלאן דברים............

אמא של פרדי נאנסה על ידי משהו כמו 1000 אסירים, ואז בעצם היא נכנסה להריון עם פרדי וזה מראה שהוא בעצם "ממזר". ומכאן מגיע היצר התוקפני שלו נגד הילדים. בקיצר אז אחרי שהרגו אותו, לפי מה שהבנתי שדים מהגיהנום נתנו לו את כח אדון החלומות "sandman" והוא משתמש בו לרעה.....................

VAMPhantom

New member
בדיוק לקחת לי את הפה המלים!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

ההשלמה המדויקת לחיסורים המעטים, שהיו עד כה בשירשור זה!

למעלה