עוד תשובות.
1. את הטלפון אין, את המייל אני יכולה לחפש ולשלוח לך במסר אם תרצי. 2. אני מציעה שתבקשי מהמזכירות של הטכניון אישור על הציון שלך בקורס כימיה כללית (מופיע בכל גיליון ציונים של אותה שנה), יחד עם סילבוס רשמי של הקורס. כשאני אומרת רשמי, אני מתכוונת לכמה שיותר מתוקף ע"י המזכירות והפקולטה, דהיינו לא משהו שהוצאת מהאינטרנט. שהמזכירות תדפיס לך את הטפסים כמסמך רשמי של האוניברסיטה, עם חותמת וכו' - כמה שיותר כדי למנוע כאב ראש. זה מה שאנשים טורטרו לעשות אצלנו, ובגלל שלא ידעו שצריך להשיג מסמכים רשמיים, והביאו כל מיני מסמכים מצ'וקמקים מהאינטרנט, הם סבלו מסחבת. יכול להיות שזה השתנה מתקופתי, אבל לא שווה לך, לפי דעתי, לבדוק את זה. 3. אין שום קורס במתמטיקה, וגם סטטיסטיקה זה לא מתמטיקה, זה סתם מעצבן. פיזיקה לא לומדים בכלל! YEY! 4. את יכולה לבחור מתי לקחת את קורסי הבחירה שלך, כאשר את חייבת להשלים 6 נ"ז של קורסי בחירה עד סוף התואר הראשון (דהיינו, סוף שנה שלישית). הרב המוחלט של האנשים באמת מסיימים עם כל הדבר הזה בשנה ראשונה, מתוך חשיבה כי זה יפחית את העומס בשנים הבאות, אבל לא כזה בטוח שיש הבדל. בכל אופן, יש הרבה קורסים שאת יכולה לקחת בסמסטר א'. אבל עכשיו אני רואה שהשלמת תואר, וכל האקדמאיים שאני מכירה (או אפילו כאלה שסתם לקחו כמה קורסים באוניברסיטה) קיבלו פטור מקורסי בחירה. אני ממליצה לך, שוב, להוציא גילונות ציונים ולהביא אותם להדר יחד עם שאר הפרוצדורות. 5. אין כל כך הרשמה לקורסים מלבד קורסי הבחירה, המערכת קבועה ללא הרבה אפשרויות תמרון. ההרשמה לקורסי הבחירה בד"כ מתחילה שבוע-שבועיים לפני תחילת הלימודים, ויכולה להמשך גם אחרי תחילת שנת הלימודים. הייתי ממליצה לך לברר את זה עם המזכירות. בכל אופן, אני מניחה שבחודש-חודש וחצי הבא יתפרסם הידיעון ושם תהיינה תשובות רשמיות לשאלות שלך. בכל אופן, אני פה לספק תשובות. נתראה בפקולטה...