יש לי כמה שאלות ווקשה ענו לי...

טל קטן

New member
יש לי כמה שאלות ווקשה ענו לי...

דבר ראשון.. אני חדשה פהה.. ממצב לכולם?! תקשיבו יש לי כמה שאולות ווקשה ענו לי.. 1)אתם יודעים אולי בני כמה כל אחד? מתי הם נולדו?(כאילו מה התאריך..?) ואיפו הם גרים היום?(באיזו עיר?..) 2) שמעתי שיש לשלושתם --2-- כלבים לאחד קוראים הרצל ולשני איציק..(לפי מה שאני זוכרת שאמרו לי עפם.. זה נכון? ואם כהה מי מטבל בכל כלב? (כאילו של מי כל כלב שיך?) 3)השלישיה קוראת פה? הם ניכנסים לפעמים? וקוראים מה שכתבו פהה? ומגיבים? 4)אם אני רוצה לבקש בקשה ממישו שנימצא בהפקה.. לבקש מימנו אולי נגיד ציון ישיר את השיר שלו, שהוא כתב ממזמן..("אל תפחד") למי אני פונה? ואיך? תודהה אם תענו לי על כל השאלות האלה.. תודה תודה ותודה! ביושש!...

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אני יכולה לענות לך רק על 2 השאלות האחרונות. אם הם נכנסים לפה... בראש הפורום רשום שהם לא נכנסים לפה
להציע רעיונות לתוכנית כתבי למייל הזה : [email protected]

טל קטן

New member
תודה..

יש סיכוי ויש איזה שהו פורום שהם כהה יכנסו אליו? את אולי מכירה כזה?

הייי טל כנסיייי../images/Emo13.gif

טוב בתור אחת שחולה על
מה קשור ובימיוחד על ציון
כפרע עליו אני יודעת עליהם קצת מרכלויות וכאלה............ ציון בן 27 וחצי אסי עוד מעט בן 27 ושלום צריך להיות עוד מעט בן 29 לפי דעתי זה כך אני יודעת רק את השנה ציון נולד ב79 , אסי נולד ב80 ושלום ב78 בזה אני בטוחה כולם גרים היום בתל אביב אבל אני לא יודעת בדיוק איפה הכתובת של ציון למישהו יש מושג????? אני ממש רוצה לדעת
טובבב ולכלב של ציון קוראים הרצל קטן כזה חמוד
ולאסי יש בכלל כלבה בשם גולדה חח חח וגם אני רוצה לדעת למי פונים בקשר לציון למישהו יש מושגג??
וטלוש מקווה שעזרתי לך יאללה ביושש

טל קטן

New member
תודהה

באמתת תודה!
אני מתה על ציון הלאוואי והייתי פוגשת אותו בטעות איפו שהו..!.. בקיצור תודה מאמי! אהה ואיך קוראים לך?

HaDaRoSh

New member
חחחח אני כמעט פגשתי אותו ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

הוא עבר מאחורי ולא שמתי לב, ואז אמרו לי "ציון עבר מאחוריך" וכמעט הרבצתי למישהו

מקווה שיש פה חלק מהתשובות

1) שלום בן 28 ציון ואסי בני 27 2) לציון יש כלב בשם הרצל לאסי כלבה בשם גולדה 3)הם גרים בת"א 4)השיר של ציון באמת מדהים !!! יש לי את הדיסק... ויהיה נהדר אם הוא ישיר :)

אני פגשתייי את ציון . .. .

אני לומדת בבצפר אהל שם ברמת גן , ויש לנו גינה כזות כמו חצרר ככזזות והם צלמו שם את הבורר והצטלמנו איתו וזה בפלאפון של חברההה שליי ואני אבקש ממנה להלעות את זה למשחב ואני יעלה את זה לכאן בשבילכם ! אני גם חולה עלייייוו הוא מדהייםם והוא הרבה יותר יפה וחמוד במציאות אבל זה לא בעיה לפגוש אותוו הוא נמצא כמעט בכל חור בתל אביב חחחח :]]

HaDaRoSh

New member
אבן גבירול ../images/Emo3.gif איפה שצוותא ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

ציוון נמצא תמיד ....

בדיזינגווף ,קינג גו'רג' , שנקין , אלנבי , נחלת בנימין כל האיזור הזה אם את מכירה .

למעלה