יש לי כמה שאלות זה ממש דחוף

יש לי כמה שאלות זה ממש דחוף

תגדו אולפן החדש יהיה בצבע אדום 2 משהו ידוע מה עם המנחים החדשים??

שכטרון

New member
אפשר לנצל"ש....../images/Emo70.gif

1. לא אמרו שום דבר על הפיכת האולפן לאדום. 2. עדיין לא עידכנו מי יהיו המנחים החדשים... אבל שירי, אסי, מלי וכנראה גם עפר - עוזבים.

שירי מלי ואסי כבר עזבו../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

בקשר לעפר הוא לא בדיוק יעזוב הוא פשוט יהיה ממש פעם ב.. וזה לא בטוח אולי הוא ישאר רגיל כמו כל מנחה ואם לא אז מידי פעם.. זה מה שהיה כתוב איפה שהוא אבל אי אפשר לדעת צריך לחכות לעונה הבאה!

שכטרון

New member
זה היה כתוב באתר Eonline

והופעה פעם ב... זה נחשב עזיבה! גם גולדמן באה פעם ב..., אבל זה נחשב שהיא עזבה. גם מושיק המשיך להגיש פינות ולבוא פעם ב... אבל זה נחשב שהוא עזב. סורי, אם זה נשמע תוקפני. אבל בשורה התחתונה - זה נחשב עזיבה...

לא לא הם התכוונו שעפר ינחה פעם ב...

אני לא זוכרת איפה זה היה כתוב... זה ברור שהוא יבוא לבקר אבל היה כתוב שהוא יצמצם את הנוכחות שלו בהרבה יעל רק באה לאולפן מידי פעם ברור שגם שירי אסי ומלי יבואו מידי פעם לבקר אבל שוב בנגוע לעפר שום דבר לא סגור או שהוא יעזוב לגמרי או שהוא לא יעזוב בכלל או שהוא יצמצם נוכחות...בכל אופן צריך לחכות לינואר פאק זה עוד חודש יאללההההה יותר מהר..

שכטרון

New member
אפרופו שאלות../images/Emo163.gif

מה אתם אומרים על האייקון המאומץ שלי (
)
להחליף או להשאיר? ואם להחליף - איזה הכי מתאים

../images/Emo7.gifהוא של קרן../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תבחר איקון אחר
/
/
/
/
(לא בקטע רע...)

שכטרון

New member
אז אולי תעזרו לי לבחור../images/Emo35.gif

מאלה, מה הכי יפה:
סורי על האורך...

הכי יפה החיפושיתת

עדיף לא לאמץ אייקונים שמביעים רגשות כמו חיוך וזה כי זה סתם מבלבל נגיד אתה כועס על מישהו ופתאום אתה שם אייקון מחייך זה כלכך טוב חחחחח

HiLi88

New member
לדעתי, ../images/Emo183.gif

ממה ששמת הכי יפה זה החיפושית|חיפושית| והגלידה
מממ וגם הכוכב
גם החללית יפה
והכדורסל
... קשה להחליט תשים מה שאת הכי אוהב

למעלה