יש לי כמה שאלות להתייעצות עמכם...

yellowt

New member
יש לי כמה שאלות להתייעצות עמכם...

הבן שלי בן חודשייםואוהב לישון רק על הבטן כך הוא נרגע מהר מהגזים...במשך היום הוא יושן על הבטן ורק בלילב על הגב.הוא תמיד יושן רק על הצד השמאלי שלו כשאני מנסה לעזור לו לשנות כיוון הוא מאד מתעצבן ובוכה וחוזר ישר לשמאל.האם זה בריא לישון רק על צד אחד ?לא מסוכן?הצד השמאלי שלו יותר אדום בפנים וגם יש לו סימני יובש קל על הלחי הזו כי הוא כל הזמן ישן רק עליה.מה דעתכם? ועוד שאלה.הוא אוכל 180 מל של אוכל עם 6 כפיות של רמדיה פורמולה.(הוא גדול ודורש לאכול...במשקל הוא 6.5 קג")שאלתי היא: אני עושה לו שתי הפסקות לגרפס כלומר הוא אוכל את זה ב3 שלבים...עד מתי צריך לעשות הפסקה לגרפס והאם אפשר רק הפסקה אחת...מה דעתכם?הוא מאד מתעצבן שאני עושה לו הפסקה הוא רוצה להמשיך לאכול...איך אתם עושים הפסקות..שתפו אותי זה מאד חשוב לי לדעת..שמעתי על כאלו שלא עושים בכלל הפסקות..האם זה נכון? תודה מראש על התייחסותכם.

גלי 2

New member
הבנות שלי בדיוק באותו הגיל

ואוכלות בלי הפסקה. הן אוכלות אומנם רק 90-100 מ"ל אבל גם אצלי כשניסיתי לעשות להן הפסקות הן בכו התרגזו ובגלל שהן לא פולטות אני נותנת להן לאכול הכל ואז הפסקה לגרפס. בקשר לשינה, אחת מהבנות אוהבת לישון על הבטן ומתי שהיא רוצה (לא תמיד היא רוצה) היא פשוט ישנה על הבטן גם אם זה בלילה. אצלי הן סובלות מאוד מגזים ולא ישנות הרבה שעות רצוף, אבל לא יכפת לי באיזה צד ישנו. אצלך בגלל שיש לו אודם בצד שמאל אני לא יודעת מה להציע (גם אני אמא צעירה...) גלי

הנשוי

New member
מניסיוני האישי

לא מומלץ לישון בלילה על הבטן בגלל מוות בעריסה אבל מאוד מומלץ להשכיב תינוקות במשך היום על הבטן על מנת שיחזקו את שרירי הצואר כשירימו את הראש לגבי האכלה תנו להם לאכול כמה שהם רוצים לא להכריח ולא למנוע לגבי הגרפס כשהתינוק יצטרך אתן כבר תדעו כי הוא לא יהיה שקט ולא ירצה להמשיך לאכול אין צורך להסתובב איתו 20 דקות על הידיים עד הגרפס מיד אחרי שהם מפסיקים מרצונם לאכול מחזיקים כמה דקות ואם לא יוצא אפשר להשכיב חזרה במיטה ולחזור אחרי כ10 דקות להרים את התינוק ותוך דקה יוצא גרפס לא לשכוחגם לנו ההורים מותר לחיות אין שום סיבה שכל האכלה תהיה טכס של שעה וחצי -- דבר שלומדים בילד שני ושלישי ולכן אמאות לילד ראשון יש הזדמנות ללמוד מוקדם יותר

למעלה