יש לי כמה שאלות לשאול...

hemmlin

New member
יש לי כמה שאלות לשאול...

האמת שדברו פה על קאברים לדילן וזה מזכיר לי שרציתי לשאול על שתי אלבומים שנתקלתי בהם ומשכו את תשומת ליבי: אחד מהם הוא הThe Byrds Play Dylan, אני אישית די אוהב את הבירדז ורציתי לדעת מה אתם חושבים פה על הקאברים שלהם, שווה לדעתכם? האמת שבינתיים לא שמעתי מזה כלום אבל חוץ לשמוע מעניין אותי מה אתם חושבים פה בתור מעריצים כבדים.... עוד אלבום מעניין הוא הThe Bob Dylan 30th Anniversary Concert Celebration, פשוט מדהים איך נאספו כ"כ הרבה אמנים כדי לחגוג עם דילן 30 שנה לאלבום הראשון שלו בקולומביה! לא שמעתי משם כלום אבל רוב הכוכבים שבאים לשם ממש אחלה(במיוחד טום פטי בשבילי לפחות), וגם דילן מופיע שם לקראת הסוף, איך ההופעה הזאת? היא באמת שווה כמו שזה נשמע?

Chocoholic

New member
The Byrds Play Dylan

הוא אוסף די נחמד; גם אני אוהב את ה Byrds, אחת הגדולות שלהם היא הקאברים לדילן. כל מה שיש באלבום הזה כבר יצא בעבר באלבומים או כקטעי בונוס בסוף האלבומים (בהוצאה מחודשת של התקליטורים) כך שאין כאן משהו נדיר, וגם חלק מהקטעים מההופעות הם קצת חלשים. כמעט כל הקאברים שלהם טובים, מה שמעניין הוא שמנהיג הלהקה Roger McGuinn המשיך לבצע שירים של דילן בכל ההרכבים של הלהקה ולא רק במסגרת ההרכב הראשון הקלאסי. ראיתי רק קטעים מההופעה לרגל 30 שנים של דילן ב Columbia, וזה באמת מרהיב; לעיתים נדירות יוצא לראות כל כך הרבה כוכבים בהופעה אחת. לא ראיתי את הכל, ולגבי האלבום, הייתי ממליץ עליו רק ל"חובבי הז'אנר" וכאלה שמכירים חלק מהאמנים (ובעיקר את דילן).

למעלה