יש לי כמה שאלות... מי שיודע...

יש לי כמה שאלות... מי שיודע...

אהלן
יש לי כמה שאלות בקשר למילואים שאשמח לדעת עליהם תשובה (אם מישהו כאן יודע) דבר ראשון - מילואים ליום אחד בלבד, האם מקבלים תשלום תמורת זה? האם מקבלים תשלום תמורת מספר ימים בודדים בשנה או שאולי יש עם זה בעיה מערכתית כלשהי? דבר שני - איך בדיוק מקבלים החזרי נסיעות ממילואים, ושוב - אם אני מוזמן לימים בודדים, האם אני יקבל החזר על כל הימים? אשמח, שוב, לקבל תשובה... בברכת שבוע טוב
מאור

ניר נגר

New member
היי איש, אתה אמור לקבל תשלום

על חד יומיים שאתה עושה בצבא, אין שום בעיה עם הנושא. אל תשכח לקחת אישור מקצינת הקישור (חד יומי) בצו שנשלח אלייך יש נסיעות באוטובוס, הלוך וחזור. כמו כן אתה מוזמן לקרוא בדף הזכויות תחת מאמרים אם אני לא טועה רק בין 8-15 יום ברציפות במילואים מגיעים כ 150 ש"ח על הוצאות טלפון ונסיעות. שבוע מצוין

Section

New member
החזרי נסיעות

לדעתי על הצו יש רק הלוך ולא חזור... אבל בכל מקרה אתה יכול לקבל במשרד הקישור כרטיסי נסיעה לאטובוס או רכבת ע"פ הצורך. אם אתה לא רוצה אתה יכול למלא גם טופס החזרי נסיעות. בשביל זה אתה צריך לשמור את הקבלות- אוטובוס ורכבת. על כל צו אתה צריך להגיש טופס כזה. כלומר- 3 חדי יומיים- 3 טפסים של החזרי נסיעות. את הטפסים שלח למשרד הקישור (בדואר כמובן) והם יגישו אותו לשלמיה בבסיס. לוקח בערך 3 חודשים לקבל את הכסף והוא נכנס ישר לחשבון.

למעלה