יש לי כמה שאלות על איה נאפה! כנסו!

עוז 18

New member
יש לי כמה שאלות על איה נאפה! כנסו!

אהלן אנשים אני מתכנן לטוס באוגוסט לאיה נאפה לנקות טיפה תראש ליפני הגיוס ויש לי כמה שאלות 1 שווה ליסוע רק 2 שני אנשים יעני רק אני ועוד חבר? 2 כמה כסף אני צריך לשם לשבוע ואני מתכוון לאוכל שתייה בילויים כמו מועדונים אלכוהול פאבים וספורט ימי, ומוניות? ואולי עוד כמה דברים ששחכתי (לא דברים יקרים כמו להשכיר קטנוע או בנג'י שמעתי שזה יקר) אני חשבתי להביא 150 לירות שזה בערך 1500 שקל זה יספיק לשבוע? 3 איך המלון דירות? הוא נורמלי? שווה ליהיות שם? 4 כדאי לי לקחת לשם פלאפון? 5 אני דיי גרוע באנגלית יעני האנגלית שלי רצוצה ניראה לכם שאני יוכל להסתדר שם איכשהוא? כי זה ממש מלחיץ אותי ליהיות בארץ זרה ושאני לא ממש מבין מה מדברים שם 6 איפה אני יכול לשמור שם את הכסף והדרכון? כדאי להחביא את זה לדוגמא בתוך גרביים במלון? כי זה הסיוט השחור שלי להתקע שם בלי דרכון או כסף 7 ושאלה אחרונה מישהוא יודע אם אפשר לצלול שם (יעני כמו באילת אם בגדים של צלילה ומדריך) ואם כן אז כמה זה עולה? אני מת לצלולללל תודה לכל המגיבים

livnaky

New member
תשובות

אהלן.... התאריך שלך לנסיעה ממש טוב אוגוסט זה להיט שם. זה לא משנה כמה אנשים אתם העיקר שאתם נהנים אחד עם השני... אבל תמיד טוב הרבה חברה בשביל הכיף... יש כאלה שאומרים שהם לוקחים 500 דולר וזה מספיק להם... הכי טוב זה אם תחשב לפי שקלים רוב האנשים כאן אמרו שהם ביזבזו ליום עם כל הנסיעות והאטרקציות האפשריות והבילויים והאוכל לא יותר מ- 150 עד 200 שקל ליום. לא כתבת באיזה בית דירות תהיה אז לא יודעת להגיד לך... אבל כולם בערך באותו הסגנון בתי הדירות ברמה סטנדרטית לחלוטין לא יותר מנורמלי אל תצפה ליותא מידי. אני אישית לוקחת פלאפון של חברת פלאפון אבל זה רק בגלל שיש הנחה נוספת כעובדת חברה לשעבר... תחלס המחירים מאוד יקרים וחשש לגניבות תעשה את השיקול לבד... 1.90 שיחה נכנסת כמעט 3 ש"ח לשיחת יוצאת ו- SMS עולה משהו כמו 60 אגורות. לגבי החבאת הכסף עדיף שתשכירו כספת זה הכי נח. עצה חשובה... אל תתן את הדרכון שלך לפיקדון לאף אחד שהדרכון תמיד יהיה צמוד אליך אל תעזוב אותו. לגבי הצלילה אני גם שאלתי את אותו השאלה לפני שבוע ואף אחד לא ענה לי... אז שתהיה לך חופשה מדהימה

למעלה