יש לי כמה שאלות על ג'סטין!!

יש לי כמה שאלות על ג'סטין!!../images/Emo26.gif

אשמח עם תענו לי
1. מתי ג'סטין נולד? 2. בן כמה הוא? 3. אני יודעת שהוא השתתף באיזשהי תוכנית.. "מועדון המיקי מאוס"..משהו כזה בערך.. שם השתתפו גם בריטני וכריסטינה.. למישהו בא לספר לי על מה הייתה התוכנית?.. ואולי יש לכם תמונות מאותה התוכנית?.. ושאלה אחרונה.. 4. אני יודעת שג'סטין וכריסטינה יצאו לסיבוב הופעות מששותף.. למישהו יש תמונות מהמופע?... סליחההה על השאלות...אבל אני פשוט רוצה לדעת! תודה..! (יש פה מישו מנתניה??)... (אם כן בא לו\לה להתכתב?)

NarihS

New member
אני יכולה לענות גם על חלק

בקשר למיקי מאוס קלאב, כמו שאמרת, בריטני כריסטינה ג'סטין ועוד הרבה מפורסמים היו שם. בתוכנית היה שירים שהם הופיעו איתם, וריקודים, אבל הם גם שיחקו, יש קטעים מצחיקים, זאת מין תוכנית לילדים, לא יודעת בדיוק איך להגדיר את זה.. אבל.. זה היה תוכנית מצחיקה, כלומר קומדי.. אממ מקווה שזה עזר לך.. ויש גם דרכים(שאסור לפרט עליהם פה) שאת יכולה למצוא קטעים מהתוכנית, אז.. מקווה שהבנת את הרמז
ובקשר לתמונות על ג'סטין וכריסטינה פשוט תעשי חיפוש בגוגל justin timberlake & christina aguilera זה בטח ימצא לך מלא דברים על שניהם.. ואממ זהו :).

גם אני יכולה לענות לך על חלק../images/Emo9.gif

אבל לא בא לי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
סתאם
כבר ענו לך על הכל לא

jt fan

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

למי שלא מיזהה: כריסטינה קיצונית מצד שמאל, ובריטני לידה.. ואני חושבת שכולנו יודעות איפה ג'סטין..

jt fan

New member
מצאתי עוד אחת של כוווווווולם

תראו איך בריטני וכריסטינה היו פעם חברות..

Mrs CoStA

New member
וואייי..לא ידעתי שגם ג'ייסי היה שםם

איזה חמוד הואאא!!!..ויש לו רש כזה גדול ובולטט...חחח

למעלה