יש לי כמה שאלות על כמה פרקים ...

r o n 2 1

New member
יש לי כמה שאלות על כמה פרקים ...

הפרק של משפחת פיקוק נקרא HOME אם לא אז אייך הוא נקרא? היה את הפרק שמתחיל עם בחור שהעייניים שלו נהפכות להיות שחורות ואז המעשן בסוף כלא את החייזר , אני זוכר שזה היה פרק חשוב אייך הוא נקרא? הפרק של משולש ברמודה עם הספינה הטרופה ? והפרק עם 2 תאומות נדמה לי אמילי , שאמא שלהם נדמה לי מנסה לרדוף אחרייהם בבית חולים מישהו זוכר אייך הוא נקרא? תודה לכל מי שעונה :)

Gilliana

New member
אוקיי, לפי הסדר:

א. הפרק של משפחת פיקוק הוא אכן HOME. ב. הפרק עם הבחור שנדבק ב-"סרטן השחור" היה פרק בן שני חלקים - החלק הראשון "פייפר מארו" והמשכו "אפוקריפה". ג. הפרק במשולש ברמודה לא עסק באניה טרופה אלא באניה שצצה במשולש באופן פתאומי - שמו Triangle. יתכן עם זאת ואתה מתכוון לפרק שבו מאלדר וסקאלי הגיעו לאניית רפאים באוקיינוס הקרח הצפוני ולא במשולש ברמודה, שם חוו תופעה של הזדקנות מואצת. אם אכן התכוונת לפרק הזה, שמו DOD CALM. ד. הפרק עם התאומות לא היה "אמילי" והן לא היו תאומות, האשה לא היתה אמן של הילדות אלא שיבוט מאותה סדרה. הפרק נקרא EVE. מקווה שעזרתי.

r o n 2 1

New member
ממש תודה לך

כמו כן אני מצטער שזכרוני הוא לא כמו שהייתי בכיתה ח :) . ובאמת נזכרתי שזה היה שיבוט וזה היה פרק חזק המון תודה לך ולילה טוב.

1Shir

New member
נכון, זה היה פרק מצמרר ונראה לי ששודר בערוץ 2

הרבה פעמים משום מה... את העונה הראשונה של הסדרה עדיין לא ראיתי בשידור הראשון שלה, אבל את הפרק הזה יצא לי לראות במועד מאוחר יותר בערוץ 2 לפחות פעמיים.... אולי הפרק שיבט את עצמו..

למעלה