יש לי כמה שאלות.......

Tre CooL

New member
יש לי כמה שאלות........./images/Emo168.gif

אממממממ ** מתי הלהקה התחברה? ** האם שונה ההרכב של הלהקה במהלך השנים? ** את מי אתם הכי אוהבים מכל חברי הלהקה.....? , TrE CooL

HandsomeDevil

New member
תשובות:

**בלייטיז- סוף שנות השמונים, צחילת שנות התשעים. אני לא יודע את השנה המדויקת. **ההרכב לא שונה מעולם. השם שונה, בהתחלה נקראה הלהקה sweet chilldrens או משהו דומה
**בילי ג´ו, בגלל המבטא

HandsomeDevil

New member
תשובות:

**בלייטיז- סוף שנות השמונים, צחילת שנות התשעים. אני לא יודע את השנה המדויקת. **ההרכב לא שונה מעולם. השם שונה, בהתחלה נקראה הלהקה sweet chilldrens או משהו דומה
**בילי ג´ו, בגלל המבטא

כמעט נכון

טרה קול הצטרף מאוחר יותר(לפני הדיסק הראשון), לא זוכר איזה מתופף הוא החליף אבל נראה לי שזה קרה. בילי ג´ו-בגלל הכל

הוא החליף מתופף שקראו לו ג´ון

אני אישית אוהבת את כולם, כולם מנגנים טוב, אני אוהבת את בילי ג´ו כי הוא כותב את המילים ושר אותם.. אבל גם מאוד את טרה כי תופים זה כלי ממש יפה..

Tre CooL

New member
איזה כיף!

איזה מגניב אני מגיב להודעה שלי אבל בעיקרון אני אוהב את את כל חברי הלהקה, במיוחד את טרה קול(המתופף) כי הוא עושה כל מיני שטויות וזה מצחיק ומגניב! תגידו, כמה דיסקים הם הוציאו עד כה, ואיך קוראים להם? (חוץ מ: dokie, nimrod, insonamic) אתם יודעים שאינסונמיק זה חוסר שינה? TRE COOL IS COOL

מה אתה אומר..(=

אינסומניאק זה מישהו שסובל מאי יכולת להרידם.. אממ יצאו להם... 9 כולל הדיסקים לייב, או שזה כל מה שאני מכירה בכל אופן..2 דיסקים לייב

למעלה