יש לי כמה שאלות

אירנה ק

New member
יש לי כמה שאלות../images/Emo35.gif../images/Emo53.gif

שלום לכולם. איף עבר החג
? איפה היתם וכמה בשר אל האש זללתם
? אנחנו הינו בכנרת כיף בלתי רגיל. הקטנה נהנתה מאוד חזרה כולה מסריחה אש
צילמנו אותה עם לגליים ערומות אז רציתי לשאל האם נתקלתם בדבר כזה: שכבת שומן מעל הקרסל שהפשושית שלי מייצרת כעילו מדרגה ואז הקרסול עצמו מאוד רזה? רואים טוב בתמונה שהחבר של בעלי מחזיק אותה ועוד שאלה ווותיקות שביניינו: לאחרונה בת שלי התחילה להתהפך במיטה בעמצה הלילה וזה לא נוח עם הנעליים כי היא הרבה פעמים נתקעת עם המכשיר בתוך הסורגים של המיטה מתעררת ומתחילה לבכות אני לא יודעת מה לעשות כי עד עכשיו היא היתה ישנה כל הלילה אל הגב

sigis7

New member
בוקר טוב!

בקשר להתהפכות, אין כ"כ הרבה מה לעשות עם זה, ההתגברות על המצב היא בעיקר שלהם, ועד שהיא תתרגל לזה(בתקוה שמהר) את תיאלצי לקום
אני הקפתי את כל המיטה שלה עם מגן ראש, זה עזר קצת אבל לא מנע את כל ההתעוררויות, ככל שההיפוך הופך יותר שגרתי פוחתות ההתעוררויות, באמת! בקשר לשומן, הבנתי שזה די נפוץ אצל ילדי הק"פ, אבל הייתי שומעות מה הותיקים יותר אומרים בנושא. יום מקסים!

ליבי א

New member
היי אירנה

לדעתי אין לך מה לדאוג לגבי ההתהפכות גם לנוגה שלי לקח זמן ואני גם שמתי מגן מסביב לכל המיטה וזה הקל עליה עם הזמן אני חושבת שזה לקח בערך חודש וחצי עד שהיא התחילה לישון יותר טוב ויותר התהפכה בלילה בלי להתעורר. והיום נוגה בת שנתיים וחצי והיא בחצי שנה האחרונה ישנה בלי בעיות ולילה שלם. בקשר לשומן גם לנוגה היה ככה וזה עובר עם הגדילה. אז המשך הצלחה ואשמח לעזור בכל דבר. ליבי

פרלמנים

New member
בוקר אור אירנה

אנחנו היינו אצל חברים במושב עין צורים, עשינו על האש וזללנו עד שכבר הבטן התפוצצה...דניאל זלל פיתה ומלפפון (וציצי כמובן
) והיה מאוד כיף! הרגליים של מאיה נראות מקסים, מלאות כמו שצריך, בא לי לקחת ביס מהירכיים האלה
גם לנו יש את השומנים מעל הקרסול, קצת פחות עכשיו מאשר פעם, אבל בהחלט יש, והרופא אומר שזה תקין. לגבי ההתהפכות בלילה אין לי ניסיון עם זה כי דניאל ישן איתנו במיטה ובדרך כלל על הצד או על הגב, אולי פעם אחת על הבטן... יום מקסים, ג'סיקה

אירנה ק

New member
תודה לכולם../images/Emo51.gif

איזה מתווווווווק! יאמי יאמי היתי אוכלת אותו במקום הפיתה

פרלמנים

New member
אירנה, סיגי הזכירה לי משהו חשוב

כשאת מורידה למאיוש את הנעליים, בכל הזדמנות שיש לך ובעיקר כשאת עושה לה אמבטיה: לעשות מסז' טוב טוב "להוריד" את השומנים כלפי מטה לאיפה שחסר כאילו... כאילו לסחוט את השומנים מהרגליים לקרסוליים, מקווה שאת מבינה. זה חשוב גם לזרימת הדם באזור. אולי אפשר לסגור טיפה פחות חזק את הנעליים? לנו זה עזר . ושוב- התמונה מטריפה...
איזה בובה ג'סיקה

אנגלה3

New member
לגבי הסימנים שמסביב

גם לשחר שלי יש את הסימנים האלה מסביב לרגל - בדיוק במקום שהנעל לוחצת מעל הקרסול, בהתייעצות עם הרופא שלנו, הדבקנו מסביב בחלק הפנימי של הנעל מדבקה מיוחדת, אני לא מצליחה להזכר בשם שלה - פלסטר משהו... בטח מישהו מהפורום יזכיר, וזה ממש עזר, הנעל לוחצת פחות אבל עדיין יושבת כמו שצריך. את הפלסטר הדביק לנו הטכנאי שהכין לנו את הנעליים, (לא הדבקנו לבד, עד כמה שהבנתי זה מודבק עם דבק מיוחד ולוקח לזה שעתיים בערך להתייבש). ובלי שום קשר, הג'ינג'ית שלך...פשוט דורשת נגיסה
הרבה בריאות ונחת אנג'לה.

אנגלה3

New member
נכון, תודה ג'סיקה

כן זה בדיוק זה, ומאז שהטכנאי הדביק לנו את הפלסטיזוד בנעליים, החיים הפכו לנוחים יותר, אין ממש סימנים ואין שקע ממליצה לנסות.

טאניוש

New member
אפשר ביס? ../images/Emo99.gif

כמו שכתבו לך, הקרסול הדק אופייני מאד. הם גדלים, הכפלים נעלמים ואיתם גם הסימן הזה. במיטה אני שמתי מגן ראש של הלול- גבוה ולאורך כל המיטה. עד כמה שאני זוכרת זה עזר (עכשיו הוא לא נתקע עם הנעליים בין הסורגים, ואני ממש לא יכולה להגיד ממתי נעלמה הבעיה, איכשהו הוא למד להסתדר בלי ששמתי לב).

שלומות

גם אצלינו היו הסימנים של הקרסול הצר מאוד ומעליו כמו כפל שומן. זה התחיל להטשטש כשהורדנו את השעות רק ללילה. היום כמה חודשים שהוא בכלל בלי נעליים, אין לזה זכר! אני זוכרת שזה הציק לי וקיוויתי שזה לא ישאר. מה שכן תמיד יש הרגשה שקרסול קצת צרה אך צריך להתאמץ לראות את זה. אושרי לא ישן במיטת תינוק בדיוק מהסיבה שלא היה לי כח להתחיל לפתור את העיניין הזה... הייתי ממליצה אם יש אפשרות לשים מזרן גדול על הרצפה (על שטיח) או לקנות מיטה גדולה יותר. כשאושרי היה כבר גדול הוא הסתדר לא רע במיטת נוער- 80 או 90 ס"מ רוחב. היה לו קשה להתהפך אבל הוא הסתדר. סליחה על התגובה המאוחרת. (-:

פרלמנים

New member
עידית מה שלומך?

אני מבינה שאין חדש עדיין... שיהיה בקלות ובבריאות. תעדכני, ג'סיקה

זהבה29

New member
../images/Emo24.gifאירנה שלום

גם למעיין שלנו יש את השוק הצרה וכפל שומן. האורטופד שלנו הסביר לנו שזה חלק מהעניין וזה משתפר עם הזמן. עיסוי בכל מקרה מאוד מומלץ. בהצלחה,זהבה.

simchamiryam

New member
בעניין המיטה

אני שמתי על מעקה הלול משני הצדדים שמיכות צמר שמנעו שהנעל תתקע בסורגים, וגם הרבה פעמים כשהייתה מתהפכת הייתה מקבלת מכה מהסורגים בנעליים, מין זעזוע, וגם לכך עזרו השמיכות.

פרלמנים

New member
שלום וברוכים השבים

מה שלומכם? מאז הלידה בקושי שמענו עדכונים... ספרי איך הקטנטן החדש...
מה שלום שמחה מרים? כנסי גם לשרשור ימי הולדת ועדכני את הפרטים , וגם אשמח אם תשלחי לי במסר את הפרטים האלה
יום מקסים, ג'סיקה

למעלה