יש לי כמה שאלות

la morenita

New member
יש לי כמה שאלות ../images/Emo66.gif

קודם כל יש פה אנשים שטסים ב-15 לספטמבר? למגדליני? * יש באיה נאפה מקום לעשן נרגילות?? (תענו זה חשוב!) * איזה שקע צריך לחשמל?

L l O N

New member
קודם כל

מגדליני אחלה מלון דירות...יש בו הכל ..מאווזר...מזגן בתשלום....בקשר לנרגלות...יש כמה פאבים וכמה מקומות שאתה יכול...אבל ב100 שקל לראש נרגילה-10 פאונד..עדיף שתביא נרגילה מהבית...עם גחלים וטאבק...ואני רציני זה אחלה לחדר ולערב.... זהו אא ובקשר לחשמל זה כמו באנגליה....הגדול המעוות הזה...

la morenita

New member
....../images/Emo66.gif

כל כך הרבה לראש נרגילה?!!?!? תגיד איך החדרים במגדליני? אתה היית שם??

מגדליני

אנחנו היינו בשתי מלונות בהתחלה באנטאה ואח"כ במגדליני,אז מגדליני לא משהו.......... אין ברכה במגדליני וזה קצת רחוק מהים,אבל קרוב לסקוור!!!

L l O N

New member
הכרתי בנות שהיו שם

והייתי בחדר שלהם....וזה ממש אחלה חדרים....את לא הולכת לנאפה בשביל להתפנק על חדרים וכאלה....וגם לא מבלים כלכך הרבה זמן בחדר ככה שאין בעיות

RVD אביב

New member
באמת יקר שם לעשן ראש..

יש שם נרגילות בפאבים של ג'מייקנים כאלה אבל סתם נרגילות קטנות כאלה... אני ישבתי עם כמה מהארץ בניסי ביץ' על נרגילה וואלה אין יותר פאנן מזה.. רק סביר להניח שיעשו לך בשדה תעופה באלגן על המקלחיים של הנרגילה ויש מצב שהיא תשבר לך בטיסה אבל תעטוף אותה טוב טוב ואל תביא מלקחיים... איזה מצחיק לשבת בחוף ולראות את התגובות של השוודיות... הן הולכות ומסתכלות על זה ונגנבות חח כאילו אנחנו מעשנים באנג או משהו... הדבר הכי מצחיק בחיים...

למעלה