יש לי כמה שאלות

© Tweety ©

New member
יש לי כמה שאלות../images/Emo9.gif

אני רוצה ללמוד ולעסוק בחינוך מיוחד. כרגע הכי נכון נראה לי לעבוד עם ילדים אוטיסטים אבל איזה עוד אפשרויות יש בתחום הזה? אני מאוד אוהבת לכתוב ורוצה ללמוד ספרות בנוסף-יש אפשרות לשלב בין הדברים ולתרגם את זה גם לגבי העיסוק שלי? האם אתם יודעים על מקום התנדבות שבו אפשר לבוא במגע ולסייע לילדים ששיכים לענף החינוך המיוחד? יש כאלו מקומות שאפשר להגיע אליהם דרך שירות לאומי? תודה רבה

תירתיר2

New member
טוויטי שלום

יש בוודאי אפשרות להגיע בשירות לאומי לעבודה בחינוך מיוחד, עליך לפנות לארגוני השירות הלאומי ולברר איפה ניתן, כי יש אפשרויות רבות (אוטיסטים, CP, לקויות פיזיות ועוד...). לגבי לימודים- אם איני טועה, באוניברסיטת בר אילן ניתן ללכת על מסלול ראשי ומסלול משנה, ואז אולי תוכלי ללמוד חינוך מיוחד ובנוסף-ספרות. לגבי התנדבות עם ילדים אוטיסטים, כדאי שתפני לאגודת אלו"ט.

Diana M

New member
שלום טויטי

וברוכה הבאה אלינו במרבית האוניברסיטאות ניתן ללמוד במסלול דו חוגי, כך שתוכלי לשלב בין לימודי חינוך מיוחד ללימודי ספרות למשל. בנות שרות לאומי אכן פועלות גם במסגרות חנ"מ ועושות עבודה יוצאת מן הכלל אם זה הכיוון שלך, בררי אצל האחראית. להתנדב אף פעם אין בעיה, פני לרשות המקומית שלכם ובקשי להתנדב במסגרת של חינוך מיוחד הם כבר ידעו למי להפנות אותך בנושא. בהצלחה ויישר כח
דיאנה

למעלה