יש לי כמה שאלות

• פותח הנושא jimmy
  • פורסם בתאריך

jimmy

New member
יש לי כמה שאלות

בקשר לנפסטר תקנו אותי עם אני טועה אבל בנפסטר מורידים מהמישתמש ולא מאיזה סרברבר כלומר שמישהו מריד קובץ ישירות מהמחשב שלי נכון?? אז מה מונע ממנו לעשות בצחשב שלי ברדק?? שאלה שניה יש איזו שהי אפשרות להישתמש לדאונ לאוד אקסלריתור בנפסטר ושאלה שלישית ואחרונה איך אני גורם לנפסטר להמשיך להורד קובץ מסוים מהנקודה בה הוא הפסיק להוריד במקרה של הפרעה תודה מראש ג`ים

B0ND_JAME5_B0ND

New member
אז ככה-

אני יענה לך שאותו רצף ששאלת: א. כן מורידים ממשתמש ולא משרת, השרת בסף הכל נועד לגשר בין כל האנשים האלו - כלומר שאתה תוכל לראות את האנשים מהם אתה מוריד את הקבצים ואת השירים שלהם. הוא לא מאכסן בתוכו שירים! מה שמונע מלעשות אצלך במחשב ``ברדק`` זה ההגבלה שאתה נותן לו עבור תקייה מסויימת, חוץ מזה הוא לא יכול לעשות כלום חוץ מלהוריד קבצים עם סיומת של - mp3 ב. אני לא כל כך מבין במאיצי הורדה למיניהם, לפי דעתי אפשר להשתמש בתוכנה שברשותך- אך אינני יודע איך- SORRY! ג. לא ניתן בשום צורה שהיא להמשיך שיר שמסיבה כל שהיא נעצר. מה שמומלץ לעשות זה למחוק את השיר ה-``לא מלא`` ולהוריד מחדש (ממשהו אחר.) ביי ג`ים.

aviel king

New member
תשובות לשאלות של ג`ים

אוקי הייי קוראים לי אביאל וככה אני יענה לך על כל שאלה 1. אין לאף אחד אפשרות לעשות לך ברדק אין איך יש כולה להוריד שיר ממך זה הכל להוריד שיר ממך זה כלום לוחצים דבל קליק והשיר יורד אין אפשרות לעשות לך ברדק במחשב אז בקיצור על תפחד !!! 2. לא אין כזו אין כזו אפשרות וזה חיסרון אדיר בנאפסטר נקווה שבעתיד יהיה אפשר !!! 3. עוד חיסרון וענק בנאפסטר אי אפשר להוריד בחלקים מפני שאתה מוריד ממשתמש כל שהוא וכשהוא מתנתק מהאנטרנט אז כל ההורדה של השיר נדפקת אין מה לעשות גם אותי זה מעצבן חבל !!! מקווה שעזרתי לך ג`ים יש לי אי סי קיו ותוכל להתכתב איתי שם אז בייי בינתיים !!!

למעלה