אם את מתכוונת להשרצת גופים אז תוך שבועיים בערל הגופית תכנס להריון. אני לא יודע איך אפשר לדעת אם המולי בלון הוא בהריון את זה תשאלי את אדידס היא אמרה שהיא יודעת. ההבדלים בין הזכרים לנקבות בסומטרות הם, הסנפירים של הזכר אדומים יותר משל הנקבה
אצל גופי באמת אין בעיה לדעת אם הן בהיריון או לא ואצלי משום מה הזכרים עולים אחד על השני במקום כל הנקבות אבל... אצלי יש גם מולי בלון וחוץ מהעובדה שהנקבה אצלי נראתה כאילו כל שנייה היא תתפוצץ אני לא כ"כ יודעת עדיין ב-100% איך לזהות היריון אצל מולי בלון...
רוב הדגיגים וגם את הוריהם....... חבל שלא שאלת לפני שקנית (החנות אמינה?) סומטרות הם דגים אגרסיביים שאוהבים זנבות גדולים כחטיף בין הארוחות. (גופים, סייפנים ועוד ....) מה שבטוח תהיה לך שנה שמחה דודי
יש צמחים באקווריום החנות אמינה מאוד ואמרו לי שהם בסדר דווקא... רק אח"כ אמרו לי שצריך יותר מ3 כדי שהם יהיהו פחות אגרסיבים! דווקא הם מסתדרים אחד עם השני מעולה!
נו צ'אנס שאני מחזירה את החלזון שלי אני חולה מתה עליו! הוא פשוש! את הסומטרות אולי..אני יחזיר..נראה.. ולא נירא לי שהסומטרות תקפו את הגופיח הכתום כי הוא היה בססבבה איתם