יש לי כמה שאלות

יש לי כמה שאלות

יש לי 2 נקבות גופי ו2 זכרי גופי תוך כמה זמן יהיה לי קטנים? ומולי בלון איך אפשר לדעת אם הם בהריון? איך אפשר להבדיל בין סומטרה בבן לנקבה?

עוזאבי

New member
אז ככה...............

אם את מתכוונת להשרצת גופים אז תוך שבועיים בערל הגופית תכנס להריון. אני לא יודע איך אפשר לדעת אם המולי בלון הוא בהריון את זה תשאלי את אדידס היא אמרה שהיא יודעת. ההבדלים בין הזכרים לנקבות בסומטרות הם, הסנפירים של הזכר אדומים יותר משל הנקבה

תודה רבה...ועוד משו

בטוח יהיו לי השרצות של גופים? אמרו לי שהם משריצים אפילו בכוס

הלוואי!!!

ואם אני לא קונה תא השרצה יאכלו את הקטנים? יש לי דג זהב וסייפן ו2 סומטרות 2 גופי נקבה 2 זכר 3 מולי בלון וחלזון

adidas4

New member
תודה רבה על המחמאה ממך אבל...

אצל גופי באמת אין בעיה לדעת אם הן בהיריון או לא ואצלי משום מה הזכרים עולים אחד על השני במקום כל הנקבות אבל... אצלי יש גם מולי בלון וחוץ מהעובדה שהנקבה אצלי נראתה כאילו כל שנייה היא תתפוצץ אני לא כ"כ יודעת עדיין ב-100% איך לזהות היריון אצל מולי בלון...

duel

New member
תוך זמן קצר הסומטרות שלך יתקפו את

רוב הדגיגים וגם את הוריהם....... חבל שלא שאלת לפני שקנית (החנות אמינה?) סומטרות הם דגים אגרסיביים שאוהבים זנבות גדולים כחטיף בין הארוחות. (גופים, סייפנים ועוד ....) מה שבטוח תהיה לך שנה שמחה דודי

אז ככה..

יש צמחים באקווריום החנות אמינה מאוד ואמרו לי שהם בסדר דווקא... רק אח"כ אמרו לי שצריך יותר מ3 כדי שהם יהיהו פחות אגרסיבים! דווקא הם מסתדרים אחד עם השני מעולה!

אז מה בעצם אתה אומר שכדאי לי

להחזיר אותם?? או שאני יקנה עוד סומטרות וככה הם ירגעהם כללכלכל יפות!

עוזאבי

New member
תחזירי את הסומטרות ותקני במקומם....

אלמנות שחורות או משהוא כזה, אני הייתי מחזיר גם את החלזונות..... זה סתם חיה והיא כמעט לא יוצאת

עוזאבי

New member
החנות שהם קונים ממנה היא אמינה.....

בכל זאת את החלזונות הייתי מחזיר כי הם ...... מכוערים לדעתי ואם את מגדלת טרופים אז תקני שועל מעופף או פלקו במקומם שהם גם מנקים.....

אלו מוכרים אמנים,

אני מכירה אותם אני יודעת מאיפה היא קונה,הם אנשים טובים ואמינים,וד"א שירלי לדעתי הסומטרות תקפו לך ת'גופי החדש שמת...

אמ...

נו צ'אנס שאני מחזירה את החלזון שלי אני חולה מתה עליו! הוא פשוש! את הסומטרות אולי..אני יחזיר..נראה.. ולא נירא לי שהסומטרות תקפו את הגופיח הכתום כי הוא היה בססבבה איתם

לא יודעת,אי אפשר לדעת איזה בורג מסת

ובב להם בראש... תביאי לי מחר ת'דיסק! אחרת אני הורגת אותך!

גלעד cool7

New member
חילזון נושנוש מצידי אבל עדיין ../images/Emo5.gif

ובנוגע לסומטרות, אלו דגים נשכנים ידועים. זה לא אומר שהם יהרגו דג, אבל זה אומר שהם תוקפניים המורקאיות שלהם היא תכונה דומיננטית
התוקפנות עלולה לגרום לפצעי הנשיכה להזדהם, וכל הכבוד למטילן בלו, לפעמים פשוט מאבדים אותם.

למעלה