יש לי כמה שאלות

SwEEt T

New member
יש לי כמה שאלות

1.באיזה גיל הבנים מתבגרים סופית? או שזה לא קורה אף פעם? 2.מה כל כך מושך אותכם בלהרביץ אחד לשני 3.אולי אתם יכולים ליעץ לי איך אני מסבירה למישהו שהוא פוגע ביומעצבן אותי רצח נסיתי כל דרך אפשרית גם בצורה יפה גם בכתב ובגם בצורה לא יפה למישהו יש רעיון אני לא מסוגלת יותר תודה מראש למי שמקדיש זמן לקרוא את המגילה הזאת

תשובות:

1. יש שמועה שזה יקרה מתישהו, אבל עוד אין לי אימות על הזמן המדוייק. 2. שלשני כואב ולך לא. 3. תשברי לו את האגודלים.

תראי-

אני אגיד את זה מנקודת מבט שלי (גבר ובוגר...) 1- גבר מתבגר כשהוא לוקח אחריות מעשיו סופית (בלי להתחבא בצללים). הסבר: כל עוד אין לו אחריות על הכתפיים הוא לא מתפתח לכיוון האחריות. 2- מה מושך? וואלה לא יודע, כל פעם שאני הלכתי מכות זה היה כדי להגן על חברים/ידידות/עצמי... 3- אם הוא פוגע בך, למה לעזזל את בקשר איתו? למה את פוגשת אותו? למה את מקדישה לו זמן מחשבה? לא צריך להגיד, צריך לבצע- שלום שלום, לך תמות/שידרוס אותך סמיטריילר (או משהו בסיגנון)

אין תשובה אבל יש השערות...

1. אני אישית הכרתי כמה שהצבא שינה אותם מאוד לטובה. 2. מממ...מה מושך אותם להרביץ אחד לשני?!? שעמום ואגו. 3. תנתקי את הקשר איתו בכל הדרכים שאת יכולה... ובמידה ולא לא יעזור תפני לסמכות גבוהה יותר כדי שתטפל במצב במידה ואת בביה"ס את תמיד יכולה לפנות למורה שאת מרגישה בנוח איתה ולספר לה או כמובן למנהל ביה"ס. בהצלחה,

קטרפי

New member
תשובות ../images/Emo110.gif

תלוי למה את קוראת סופית. מבחינה נפשית זה קורה אל תידאגי, מי שממשיך להיתנהג כמו ילד זה לא אומר שהוא לא היתבגר, זה רק אומר שהוא סתאם אוהב לעשות שטויות.... אבל זה לא אומר שהוא לא מוכן לקשר או משהו כזה כי זה לא שאי אפשר להיות רציני לפעמים.
מכות זה רק בצחוק.... זה יכול להיות המשך לשאלה 2
תלוי כמה אומץ יש לך, לפי איך שהספקתי להכיר אותך ניראה לי שיש לך אז פשוט תנסי להסביר לו בדרך הכי פשוטה שאפשר, אם הוא עדיין לא מבין אז תגרמי לו להבין תבעטי בו תכסחי אותו תהפכי עליו פח, הוא לא יעשה לך כלום הוא בן את בת

NBGirl

New member
הממ..

1. אף פעם :| 2. להרביץ זה כיף, לחטוף מכות פחות.. אז מי שלא איכפת לו לחטוף מכות, אז שיהיה לו בכיף
סתם..(וי זמיר, מה samcon עשה לי
)

SwEEt T

New member
תודה לכל מי שענה

בקשר לשאלה השלישית שלי אני חייבת להיות עם הבנאדם הזה בקשר כי הוא אחראי על ההדרכה שלי הוא עושה י"ג בתנועה שלי ובק"קן" שלי בקיצור אמרתי לו שיפסיק ביקשתי יפה אמרתי לו שהוא פוגע בי הרבצת לו כתבתי לו מכתב נזעם כלום לא עזר הבנאדם פשוט דפוק ומעצבן גם לשותפים שלו אמרתי זה לא עוזר כי הוא פשוט בנאדם כזה אפילו אותם הוא מעצבן והקטע הכי מעצבן זה שברוב חוצפתו הבנאדם שולח ידים ומאשים אותי!!!ואני משתדלת להתעלם אבל הוא די מוריד לי את הביטחון העצמי בהדרכה וזה ממש לא במקום תודה לכל מי שענה!!! אוי שכחתי... שתהיה לכם שבת שלום.... כמה אני מדברת....

NBGirl

New member
יפה ../images/Emo45.gif

מי הפושע ? אולי אני מכירה אותו או הכרתי. אני ארביץ לו

NBGirl

New member
הייתי..

הרי-אפריים [כבוד על]
אז מי הי"גניק הנחמד שמציק לך.. ?

אושר מ

New member
אני אתייחס ברשותך לשאלה 1

הם בהחלט מתבגרים, חלק נכבד מהם כמו שכבר צויין פה, בזמן הצבא שפשוט משנה אנשים (בייחוד את הקרביים כמובן). אבל את צריכה להבדיל פה בין מישהו שמתנהג לפעמים כמו ילד, לבין מישהו שהוא ילד. אני למשל לא רואה רע במישהו/מישהי שמתנהגים לעיתים כמו ילדים קטנים. בתור מבוגר אין לך חופשיות ואין לך יכולת לעשות חלק מהדברים. להתנהג כמו ילד קטן זה לא אומר שאתה לא בוגר, אלא שאתה רוצה לפעמים פשוט להיות מסוגל לעשות מה שבראש שלך. זה לא אומר שהם לא בוגרים, ויש להרבה אנשיםב עיה לקבל בחברה מבוגרת אנשים כאלה, ולטעמי זה חבל, לא רק שצריך לקבל, צריך להפוך לכאלה, להנות מהחיים בצורה הכי פשוטה וטהורה שאפשר. ואם כבר בקשר לשאלה 3.. הוא המדריך שלך? סבבה. תתייחסי אליו בקטע מקצועי בלבד. אל תבואי אליו עם שאלות אלא למדריך/ה אחר, תתעלמי ממנו בכל מה שהוא לא חובה. בסוף הוא יבין ת'רמז.

למעלה