יש לי כמה שאלות

s i g a l d

New member
יש לי כמה שאלות

קיבלנו ויזות לארה"ב במאי 2003 עד ל2011-בינתיים בעלי הספיק לבקר שם - אנחנו מתכננים ליסוע לשם בקרוב יחד עם ילדינו בן החצי שנה. 1. האם אנו פתורים מבקשת ויזה עד 2011 ולא משנה כמה פעמים ניסע לשם עד אז? 2.אם אתם מציעים לנו ליסוע באוטה טיסה לארה"ב- או שעדיף לנו להתפצל על מנת שנקטין את הסיכון שלא יכניסו אותנו בביקורת הגבולות מחשש שאנחנו מתכוונים להשאר שם? 3.לכמה זמן מקבלים אשרת שהייה במדינה בדרך כלל? 4.פעם שעברה- נסעתי לחודש וקיבלתי אשרה לחצי שנה- למה הם עושים זאת? למה הם לא נתנו לי אשרה לחודש או חודשיים? למה הם נותנים אשרה ארוכה יותר?( לא שיש לי בעיה עם זה- סתם להשכלה כללית). 5.האם התחיל כבר הקיץ בניו יורק? 6.מי יודע על כמה עומדת ההגרלה הקודמת לגרין קארב באסיה? תודה רבה רבה למשיבים נכונה

us2canada

New member
Quiz answers 1 to 6

1. Yes. 2. No. That would be, well, no so smart... 3. 6 months is very common. 4. Because people change their plans. Why make it harder for them to travel in the US? 5. http://www.weather.com 6. I don't know...

s i g a l d

New member
בנוגע

לשאלה השניה- אם הבנתי נכון- אתה מציע לנו לנסוע בשתי טיסות נפרדות?

doronf65

New member
מנהל
לדעתי אין צורך

אתם סתם פרנואידים... לדעתי. המון משפחות באים לטייל. זה רגיל. אתם באמת מתכננים להישאר איכשהו? או באים לטיול תמים? יהיו סימנים מחשידים כלשהם עליכם? דורון

s i g a l d

New member
אנחנו

מתכננים לבוא על מנת לנסות את מזלנו- יכול להיות שנשאר חודש - חמישה חודשים או יותר- אין לנו שמץ של מושג ירוק- אני לא יודעת אם יהיו עלינו סימנים מחשידים- כמו מה למשל? סומק בלחיים? בנוגע למטען- אני מניחה שהוא יהיה די גדול- למרות שבטח ננסה לצמצם- אבל בכל זאת אנחנו זוג פלוס זאטוט- יהיו לא מעט מזוודות גם אם זה רק טיול לחודש. מה אתה חושב?החשש שלנו מבוסס?

doronf65

New member
מנהל
לדעתי החשש לא מבוסס.

אם אתם לא מחשידים את עצמכם, לא נותנים תשובות סותרות, אם אתם לא מגיעים עם כמויות כסף ענקיות שנראות כאילו זה ליותר מחודש, אם אתם פשוט אומרים שהגעתם לטיול משפחתי וכו', ולא תראו פרמטרים שאמורים לסווג אתכם כחשודים, זה בסדר. אל תשכחו שאתם מגיעים לא בעונת תיירות. זה אומר שזה זמן לא טבעי לביקור (בקיץ זה הרבה יותר מקובל). אז תנו סיבה למה הגעתם כמו חתונה. פשוט שלא יצלצלו הפעמונים שלהם. אגב, מה זה נקרא לנסות את מזלכם? אם אתם מנסים להיות לא חוקיים (למצוא עבודה בזמן הזה ולהחליט על סמך זה) זה לא יהיה קל. אמריקה לא מסבירה פנים במצב הזה. דורון

doronf65

New member
מנהל
אגב...

אתם יכולים בשדה התעופה פשוט לא להגיע יחד לדוכן אלא לשני פקידים אחרים. פשוט "במקרה"... אבל אף פעם לא לשקר, ולא להכחיש שאתם יחד - אם שואלים.

s i g a l d

New member
זה מה שחשבנו

אבל אני חושבת שיש להם את כל האינפורמציה בנוגע לבאי הטיסה- כך שאין לי מושג אם כשמגיע מישהו לדלפק- לא רשום לפקיד במחשב שהוא בא עם משפחה. זאת הבעיה.

doronf65

New member
מנהל
אין להם אינפורמציה כל-כך עדכנית.

אמנם אתם ממלאים טפסים, אבל לא בהכרח מוסרים אותם ביחד בטיסה. חוצמזה אל תשקרו ואל תעלימו. פשוט בתמימות תתפצלו בתור. לא יכול להזיק. אם ישאלו, תגידי "כן בעלי בפקיד השני"...

למעלה