יש לי כמה שאלות..

יש לי כמה שאלות..

בגלל שלא ראיתי את התחלה וראיתי קטעים(וככה התמכרתי...) אז אני לא מבין כמה דברים.. 1. נכון ניקול..שראיתי אמרו שהיא פיבבוריטית וזה ואמרו שהיא מושלמת..למה העיפו אותה כל כך מוקדם? 2. בפרק ה1..מה היה ?והיעפו על הפרק הראשון? טאסה למה? 3. למה כל כך אהבו את רובין היא לא יפה... 4. ואפשר לדעת בערך למה היעפו כל אחת? כי יש יותר יפות שעפו קודם..

rotemi26

New member
תשובות:

1. העיפו את ניקול בגלל שטיירה קיבלה ממנה רושם שהיא לא רוצה להישאר בתחרות ומה שמעניין אותה זה לחזור הביתה לחבר שלה... 2. העיפו את טסה כי היא לא ידעה להיצטלם טוב... 3. לא ממש אהבו את רובין , היא יותר הייתה שם בגלל שהיא ייצגה את רוב נשות אמריקה.. למה העיפו כל אחת מהמתמודדות: 1. אליס- העיפו אותה בגלל שקימורה (השופטת) לא אהבה את איך שהיא יצאה "יודעת הכל".. 2. ג'יזל - העיפו אותה בגלל שהיה לה חוסר ביטחון עצמי.. 3. קאת'י - בגלל שהשופטים חשבו שהמראה שלה יותר מתאים לפלייבוי.. 4. קיסי - היה לבנות מבחן שבו הן טסו לצרפת והיו להן פגישות עם סוכני דוגמנות והן היו צריכות למצוא את דרכן בפריס ולהגיע לרוב הפגישות . קיסי הגיעה לרק פגישה אחת בגלל שהיא עצרה בחנות לקוסמטיקה.. 5. אבוני- הוציאו אותה בגלל שהמרקם עור שלה לא היה חלק ולוקח המון זמן וכסף כדי שהוא יהיה חלק בצילומים.. 6. שאנון- לדעתי הוציאו אותה בגלל שהיא לא רצתה להיצטלם בעירום וגם בגלל שהמראה שלה הוא יותר מדי "קליפורניה גירל"..(אם לא הבנת - סליחה פשוט אין לי דרך להסביר את זה יותר טוב..) מקווה שעזרתי...

למעלה