יש לי כמה שאלות:

פוליקר

New member
יש לי כמה שאלות:

1. ראיתי שמישהו כאן כתב שיש הנחת מחירים לחברי הפורום בהופעה הקרובה של פולי- זה נכון או חארטה? ואם זה נכון- יש מצב שיש איזושהי הנחה על ההופעה בנ"צ? אגב, נס ציונה- כמה יעלה כרטיס שם מישהו יודע? אני רוצה לבוא... 2. אני לא כל כך יודע אם לשתף אתכם, אבל... אני כותב המון שירים, כמבון שבהשפעת פולי גם- זה הגיוני, ויש לי כמה שירים שבאמת חשבתי שהם יתאימו לו, והמון חברים אמרו לי את זה... יש למישהו מושג איך אני מעביר לכיוונו איכשהו שירים, גם כתובים וגם מולחנים ומוקלטים? אגב, בהשפעת הפורום הזה, מצאתי את עצמי אתמול בבוקר מנגן בגיטרה ובמפוחית רצף ארוך של שירי פוליקר חח...

בדרך אל החתולים...(ארוך)

לגבי 1- עד כמה שהבנתי ממנהלת הפורום, שירן ירום הודה (אין פה את איתמר אז אני מעבירה את תואר השולטן(ית) אלייך), יש כרטיסים להיום בערב ב- 60 ש"ח במיוחד לחברי הקומונה. היום בערב- כמו שליזי אמרה- מופע ההתרמה למען החתולים. לשירן יש את האינפורמציה היותר מלאה ועם מי צריך ליצור קשר. זה היום ב- 21:00.צריך לזכור שיוה הוא רק אחד מרשימת משתתפים-תורמים במופע היום. לעומת זאת, המופע בנס ציונה הוא יודה פרופר. כרטיס רגיל עולה 170 ש"ח, לפורום שלנו עוד אין ממש כוח בשביל לארגן הנחות למופעים של יודה אבל זה בהחלט משהו שנעבוד עליו ככל שהפורום יצבור כוח. כרטיסים למקומות "טובים" כמו שאמרו לי בהסתדרות המורים (לכו תדעו מה זה "מקומות טובים" של מורים. קרוב ללוח?) עולים 140 ש"ח ו"פחות טובים" יעלו לנו 120 ש"ח. למי שיש קשרים, ורצוי שלכל אחד מאיתנו יהיה קשר עם שוטר/חייל בקבע (ורצוי שמישהו מאיתנו יתגייס, זה יעזור לנו מאד פה- פוליקר- הנה משהו לחשוב עליו) ב"חבר" כרטיסים עולים 110 אבל לא ברור היכן בדיוק. ומי שבונה על כיסא 24 בשורה 3 שישכח מזה
2- בטח שלשתף אותנו! אתה יודע איזה דברים חשפנו על עצמנו בעבר? תרגיש נוח. אני באופן אישי מאד מעריכה כותבי שירים וכאלו שיודעים לנגן בכלל.... (יש כאן עוד מישהו בפורום שכתב שיר אחד בגיל 20.חחחחחחחחח....זו ממש קומונה של כותבי שירים...) אני מנסה לחשוב מהי הדרך הכי טובה להעביר חומרים ליודה. הייתי אומרת לפנות למשרד של מנהלו האישי מר קוטלר יקיר הפורום. המשרד נמצא ברח' הנמל בתל אביב. לשירן יש את שאר הפרטים כמו טלפון וכו'. אופציה אחרת היא פשוט לנסות לפגוש אותו כמו שעשית בפעם הקודמת בסוף הופעה. רק שהוא אז מאד מאד לחוץ או יותר נכון מלחיצים אותו. אנחנו למשל, שלחנו ליודה משהו מדהים שללומית הכינה עם המון ברכות של כל חברי הקומונה לכבוד יומלדתו של יודה ושלחנו את זה לקוטלר. אם אני לא טועה, קוטלר העביר לו את זה אחרי ההופעה האחרונה ב"היכל התרבות" כלומר חודש וחצי אחרי היומלדת שלו. לא חשוב, העיקר שיש לו את זה ביד. ככה שהשיטה די עובדת. שיהיה בהצלחה נ.ב "בדרך אל החתולים"- ספר של יהושע קנז.

willo1

New member
כמה דברים

יאייי! זכיתי בתואר הכבוד.:):) לא סתם. האמת שלכמה מהגולשים יש בעיה להיכנס לפורום ולכתוב הודעה. לא ברור למה. אבל אני אברר את זה. "יש כרטיסים להיום בערב ב- 60 ש"ח במיוחד לחברי הקומונה" אההמ. קומונה?? בושה וחרפה. וכל מה שאמרת בקשר להופעה של היום הוא נכון חוץ מהעובדה שזה בסוף הופעה רק של יהודה.. רק שהודיע לנו קצת מאוחר.. בקשר להופעה בנס ציונה. יש לך את הפרטים אריק נכון?

אהההמ סליחה אלחנן!

גם מליוני חמסות שהוצבו כאן בחום היום על לא עוול בכפן זה מאד צורם...חחחחחחחחחחחחחח

c a t s o r g

New member
חבל שלא באתם

אם הייתם מבררים את הפרטים לגבי המופע של פוליקר לטובת העמותה למען החתול, הייתם יודעים כי הערב כולו היה הופעה מלאה של יהודה פוליקר, יחד עם שלושה נגנים מלווים. שאר הסלבז, יעל גולדמן, מלי לוי, מיכאל הנגבי, שמעוןגרשון, מירי נבו וחנה לסלאו הגיעו להנות מהמופע המלא והמיוחד וגם למען החתולים. כרטיס עלה 150 ש"ח. היה נפלא ומרגש, השיר שהולחן במיוחד לערב, הסיפורים הקטנים ובכלל. בכינו, צחקנו, התרגשנו והיינו בעננים. מקווה שאולי בכל זאת הגעתם. בכל מקרה מאחלת לכם הנאה גדולה בהופעה הבאה.

למעלה