יש לי כמה שאלות

RIPPER

New member
יש לי כמה שאלות

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לאינטרנט מהיר ADSL אני רוצה להזמין קו טלפון עם אינטרנט מהיר ויש לי כמה שאלות על זה העלות של הקו היא 300 שח + 234 תשלום חד פעמי ותשלום של 150 שח לחודש 1} בבזק אמרו לי שאני משלם 234 שקל על כרטיס רשת ותוכנת חייגן מה זה בידיוק החייגן הזה והאם אני יכול להתקין אותו בעצמי 2} שמעתי מלא מעט חברים שיש לקו הזה הרבה בעיות ולא משתלם להתקין אותו עדיין 3} מה המהירות המקסימלית של הקו הזה

JaMeS_b0nD

New member
אז ככה:

1. 234 זה על התקנת כרטיס הרשת במחשב שלך והגדרתו למאפייני החיוג למודם של בזק כמו כן החייגן של WOW זה בהחלט דבר שאתה יכול להתקין לבדך כמו כן ניתן למצוא זאת (את ההתקנה) באתר של WOW-BEZEQ. ללא כל קשר- אנשים מסוימים מזמינים את הטכנאי לא רק עבור שירותים אלו אלא גם עבור בדיקת סנכרון ובדיקת תקינות של המחשב שלך מול בזק והרכזות. 2. תראה- לי אישית היו מלא מלא מלא מלא מלאאאאאא בעיות עם הקו בהתחלה, הייתי עם הניסוי של WOW, עוד מלפני שנה וחצי והיו מלא ניתוקים, המערכת הייתה איטית מאוד ולא הייתי מרוצה, כמו כן היו גם בעיות שהופיעו אחרי שכבר התחלתי לשלם על השירות הנ"ל, כלומר אין פה עניין של תשלום או ניסוי. רק לאחרונה (מזה 3 חודשים) העניינים הסתדרו סופית, מה שנותן לי את האפשרות להישאר מחובר לאינטרנט 24 שעות ביממה – 7 ימים בשבוע. השיא שלי עד עכשיו הוא 10 ימים ברציפות. לפי דעתי איך שזה נראה עכשיו מאוד משתלם להתקין את ה-WOW של בזק!!! 3. המהירות המקסימאלית בקבלה (נכנס) היא: 250 מגה לשניה, ושליחה (יציאה) של 128 מגה לשניה. 4. מומלץ בחום!

antidot

New member
אתה מחובר לBACKBONE ???

או שזה סיב אופטי ? ATM ?? 250 מגה ??????

philips

New member
הבהרה...

עוד רחוק היום שבו יהיה 250 מגה בשנייה עד הבייט.... למי שלא שם לב ליחידות המדידה.... יש מגהבייט בשנייה ויש מגהביט בשנייה..... ויש חתיכת הבדל ביניהם.. אז שימו לב (אחד מעביר מיליון בייטים ואחד מעביר מיליון ביטים) ובייט = 8 ביט... לפיכך זה יוצא בערך 31KBytePS וזה כבר יותר סביר ..למרות שלרוב אני מעביר מהר יותר... ככלל... אם יש לך כסף ואתה צריך מהירות / עובד הרבה באינטרנט.. חיבור ADSL מומלץ בחום!!! גם אמינות וגם מהירות מכיון שאין הרבה אנשים שעונים לשתי הדרישות האלו בארץ...השירות הוא כישלון מסחרי מבחינת בזק וזה כבר נושא לדיון אחר...

philips

New member
תיקון הבהרה

סליחה...התבלבלתי קלות... גם 31MB בשנייה עד הבית זה מוגזם קלות.... במיוחד בהתחשב במגבלות הטכנולוגיות של טכנלוגיית ה ADSL (תלוי במרחק/סיבי נחושת) ולפיכך כנראה שהמשורר התכוון לכתוב 250K בשנייה מה שסביר הרבה יותר אלפי סליחות על ההתבלבלות...

JaMeS_b0nD

New member
תיקון טעות עצבני! ../images/Emo52.gif

OK, טעות שלי, התכוונתי ל- 250 קילו בייט לשנייה ולא מגה בייט, ממש מצטער אם גרמתי לכם לחשוב שה-ADSL אמור להעניק את המהירות הרצחנית הזאת...

למעלה