יש לי כמה שאלות...

יובל16

New member
יש לי כמה שאלות...

שמעתי כמה ביטויים בכל מיני מקומות ואין לי מושג מה זה... אז אני פשוט אשאל: 1. מה זה אחצ´ה? (ראיתי שרשמו את זה על אמט באיזשהו אתר בעברית) 2. מה זה רימינג? זהו... טוב, מעט שאלות.

Blackice

New member
לפי מיטב ידיעתי..

אוחצ´ה זה הומו נשי, ורימינג זה... אממ... איך לתאר בצורה מעודנת? קשור ללשון ולפי הטבעת? (לא שאני יודע, פשוט קראתי את זה באיזה אתר.... באמת!)

**שניצל**

New member
רימינג

אני לאכל כך בטוח אבל נראה לי שזה....תן לחשוב איך להסביר... שאתה שם את הזין על פי הטבעת..כלומר שהזין יהיה על התחת ואתה עולה ויורד..מבלי לחדור... קראתי את זה באיזשהו אתר..אבל אנילא בטוח..

אלוהים איזה חסרי השכלה ../images/Emo8.gif

רימינג - גירוי פי הטבעת בעזרת הלשון. איכסה. אף אחד כאן לא ראה את הפרק הראשון של הכי גאים?! מר מומין שאוכל מרקקקק

כן אני יודע

אבל זה עדיין מגעיל... אה, וספרתי בשבילך כמה "לה" קיילי אומרת בקליפ (כן כן, אני *כזה* משועמם). 149 פעמים. מר מומין

לירוי25

New member
תבושו ידידי!

אוחצ´ה זה באמת הומו נשי. (ניתן למצוא אותם ב"צ´אפס" או ב"שאדו"). מעין ילדות קטנות שחושבות שהן בסרט, וכל השאר ניצבים. רימינג זה הדבר הכי טוב שהאדם יכול היה לחשוב עליו - ליקוק של פי הטבעת (רצוי אחרי מקלחת או תוך כדי) שמנסיון יכול להפוך גם את האקטיבי ביותר לפאסיבי. בלי שום קשר זה גירוי עילאי!!!

MARMELAD

New member
בבקשה

אוחצ´ה - ראה מאמרי הפורום. רימינג - ליקוק פי הטבעת.

למעלה