יש לי כמה שאלות

יש לי כמה שאלות

אחת שם בכתבה אמרה "אני גם מתעניינת במתמטיקה, ויש שחושבים שזאת מחלה...". (א) זאת מחלה קשה שגם אני נגוע בה, וגם אני לא רוצה לטפל בה. (ב) אני למשל לא מתעניין בלהקות כמו "היי פייב". זאת סיבה לזה שלא הקמתי פורום "היי פייב". למה הקמתם פורום כזה? למה להתעסק במיניות שלכם שהיא חלשה עד כדי אפס? (ג) רציתי לשים קישור, אבל איבדתי: מישהו מכאן כתב שהאמיניות תקשה עליו למצוא מישהי- (כי הרי רב בנות הזוג מעוניינות במין). למה לכתוב "מישהי"? למה לא "מישהו" ? אתה במילא לא נמשך - אז למה שלא תמצא פשוט "שותפ/ה קבוע/ה לדירה"? (ד) האמת היא שיש עוד שאלות, אבל ברמת סקר... אולי אשקיע בזה בעתיד..

p019

New member
מתעניינת יקרה...

אני משערת ש(א) לא היתה שאלה. בקשר ל(ב) - אם כל שיחה אם חברים בשלב כלשהו היו מזכירים את "היי פייב" (מי שאלו לא יהיו), כל מקום שהיית מסתקלת ברחוב היתה תמונה של "היי פייב". היו כמות בלתי נידלה של סרטים, שבלי שום קשר לכלום היו מכניסים שירים ותמונות של "היי פייב" וכו. עדין לא היית מקימה פורום של נפגעי "היי פייב"???

Limbonic Art

New member
../images/Emo6.gif

אני מקימה פורום נפגעי בריטני ספירס ושאר הבלונדות- המרגיזות לי באוזן

korpiklaani

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo68.gif

איך אני אחיה בעולם של בלונדות כמו כריסטינה מגעילרה ובריטני ספאיכס? היי פייב אין לי מושג מי אלה

היי פייב, טוב שאתם לא יודעים

להקת בנים דביקה שפעלה לפני כ-10 שנים. בין שיריהם, "אני אוהב אותך, אני אוהב אותך כל כך, אני אוהב אותך, אני אוהב אותך".

korpiklaani

New member
וכתוספת לאחר שהזכירו לי את חודש

שעבר זה הסגנון שאני מעדיף
רק שהקליפ מפגר למדיי אבל עדיין -לא הורס את השיר... http://www.layla.co.il/ContentView/ContentView.aspx?cimid=78879&cid=116

gabriel1349

New member
צפיתי למשהו אחר ממך

בכל מקרה, הזמרת מפחידה שם אבל בטח לא הורס את השיר אם כי- מה עם קופיקלאהני יא בוגד בהם!
טוב נו לא פורום מוזיקה...

gabriel1349

New member
טוב נחתום את הנושא כאן../images/Emo13.gif

http://www.youtube.com/w/Korpiklaani-Wooden-Pints?v=QJ8-89Juxnw&search=korpiklaani והייי ! לא לצחוק עליהם- הם לא כאלה עשירים ולכן הקליפ מאוד פשוט

korpiklaani

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif

יו מאיפה ? לא ידעתי שיש להם קליפים בכלל

korpiklaani

New member
לזכר האירויזיון

http://www.youtube.com/watch?v=TdItwaLrv1U קליפ דפוק לגמרי ובנימה אופטימית זו, הלכתי נמנם (בתקווה להירדם)

avi1283

New member
כן זה

באמת היה שיר עמוק... אבל היה להם כמה שירים נחמדים כמו "לא מבין, לא מוכן נגמר לי הזמן" או "לחץ" למי שזוכר, סך הכל אם מתעלמים מהאופנה של לרדת עליהם ומהקטע של המעריצות בנות ה-12 הם היו להקה פופית נחמדה.

Limbonic Art

New member
../images/Emo13.gif

זה בכלל לא העיניין אם אתה אוהב את זה אז סבבה- על טעם וריח אין על מה להתווכח..
אני לדוגמא לא מסוגלת לשמוע אותם, מאוד מרגיז אותי המוסיקה (אם זו מוסיקה) וממש לא מעניין אותי הפוזה שלהם ומי בדר"כ שומע אותם. לעומת זאת ,בג'אנר "מטאל" למרות הפוזה המפגרת וכל מה שזה מייצג (שלא לדבר על הקהל הכללי) , אני כן אוהבת את הג'אנר ורק בגלל המוסיקה

avi1283

New member
אחלה

נגיד רוק אני ממש אוהב אבל אני לא מבין את הקטע של הקעוקעים והשיער הארוך והפירסינג... (למרות שמי שאוהב אז סבבה) באמת מה שמשנה זה המוסיקה ולא הפוזה

Limbonic Art

New member
נכון, לזה התכוונתי

אני לא סובלת פירסינגים וקעקועים שלא לדבר על כל מיני גות'ים מוזרים לגבי שיער ארוך אין לי שום דבר נגד
(ושוב מי שאוהב שיהיה רק בריא ויזהר מזיהומים) פוזה -אני חושבת ,לרוב, עובר לאחר הצבא , בלי הרבה בררה ועם הבגרות, בערך, (למרות שיש יוצאים מהכלל כתמיד)

למעלה