יש לי כמה שאלות..

candy77091

New member
יש לי כמה שאלות..

עבדתי בחברת אבטחה (עדיין) והודעתי למעסיק שלי שמקום העבודה לא מתאים לי ושיחפש לי עבודה אחרת בתחום זה היה לפני שבועיים, הוא לא מצא לי עבודה מה שהיה צפוי, פניתי לחברה אחרת והם מצאו לי עבודה שאני מעוניינת לעבוד בה.האם זה שהודעתי לו שבועיים מראש שאני רוצה לעזוב את העבודה הנוכחית, אך אין לי שום הוכחה כתובה או שמשהו שמע אותי אומרת לו את זה, זה מילה שלי נגד מילה שלו. הוא יכול לקנוס אותי ב500 ש"ח על כך שלא עבדתי חצי שנה כפי שחתמתי בהסכם? בגלל שאני רוצה כבר להתחיל בקרוב במקום החדש שסידרה לי החברה האחרת האם אני יכולה לומר לו ביון חמישי שאני לא אגיע לעבודה ביום א'(על סמך זה שהודעתי לו שבועיים מראש אך הוא לא מצא לי עבודה כפי שרציתי) הוא יחייב אותי במשהו?או קנס?מה כדאי לי לעשות?

amazone

New member
אין לו זכות לחייב אותך

אבל הוא יחייב אותך ואם לא תמצאי עוד עובדים שיתבעו איתך כל עורכי הדין שתפני אליהם יגידו לך שהם לא יהיו מוכנים להטריד את בית הדין לענייני עבודה בשביל 500 שקלים בלבד כולל ארגון אמ"יל אני מציעה לך להתחיל להוציא אישורי מחלה עד שהמשכורת תיכנס לך לחשבון במלואה ואז להודיע לו שאת לא מוכנה לחזור לעבוד

candy77091

New member
תודה רבה!אה

בשביל כמה כסף כן יטרידו את בית הדין לעבודה?ולמה 500 ש"ח לא מספיק מכובד?

amazone

New member
תגדירי מכובד

השופט מקבל הרבה יותר מ-500 ש' לשעת עבודה. כך גם עורך הדין שלך [רצוי] וסוללת עורכי הדין של הצד השני כך שרק על השימוע בעניין שלך המשק איבד פי 15 ממה שאת איבדת [וחלק מזה יוצא מהכיס שלך ישירות כדי לשלם לעו"ד] לכן, עדיף לצרף אלייך עוד כמה עובדים כדי שמי שייצג אותך יראה עתיד לזמן שהוא משקיע - ההליך עלול לקחת שנים

avi1976

New member
תוכלי לשלוח דואר רשום

ולכתוב שם את השתלשלות הענינים. לשמור העתק מהמכתב וקבלה. אמי"ל עוזרים בכל תביעה שהיא! מובהר במפורש שכרגע אמי"ל מתמקדים בתביעות של מספר חודשים אשר יתוגמלו בהתאם!

avi1976

New member
לשלוח מכתב למעסיק

ולאחר מכן להמשיך בהליכים בבית הדין לעבודה...

למעלה