ועוד אחדיש לי כמה שוברי רחיצת רכב מיותרים
אולי אתרום אותם לרכבת?
(צולם השבוע)
והמצב גם לא ישתפר בקרוב...יש לי כמה שוברי רחיצת רכב מיותרים
אולי אתרום אותם לרכבת?
(צולם השבוע)
* לשטוףוהמצב גם לא ישתפר בקרוב...
פשוט כי הרכבת לא ייחסה מעולם שום חשיבות לנושא הנקיון. מתחילת שנות ה-2000 מבטיחים "מתקני שטיפה נוספים", נכון להיום מדברים רק על מתחם התחזוקה החדש בב"ש. מוכן להתערב שהרכבות יישארו מלוכלכות, ויש לי גם תחושת בטן שאילו היינו יכולים לקבל תשובה כנה מההנהלה הבכירה, הם היו אומרים משהו בסגנון "יש לרכבת בעיות דחופות יותר". הם פשוט לא מבינים שבמקום לסבן את ציבור הנוסעים, הרכבות צריכה להתחיל ולשתוף כבר את הרכבות. החלונות חייבים להיות שקופים תמיד! בחו"ל מערך מטונף פשוט לא יוצא לקו (וכאן יבוא התירוץ של "מחסור בקרונות"...) זאת ברצינות אחת מהסיבות הגורמות לנוסעים מזדמנים שלא לרצות ולהשתמש ברכבת שוב. באוטובוס ממוצע החלונות נקיים פי אלף מקרון DD ממוצע.
והמצב גם לא ישתפר בקרוב...
פשוט כי הרכבת לא ייחסה מעולם שום חשיבות לנושא הנקיון. מתחילת שנות ה-2000 מבטיחים "מתקני שטיפה נוספים", נכון להיום מדברים רק על מתחם התחזוקה החדש בב"ש. מוכן להתערב שהרכבות יישארו מלוכלכות, ויש לי גם תחושת בטן שאילו היינו יכולים לקבל תשובה כנה מההנהלה הבכירה, הם היו אומרים משהו בסגנון "יש לרכבת בעיות דחופות יותר". הם פשוט לא מבינים שבמקום לסבן את ציבור הנוסעים, הרכבות צריכה להתחיל ולשתוף כבר את הרכבות. החלונות חייבים להיות שקופים תמיד! בחו"ל מערך מטונף פשוט לא יוצא לקו (וכאן יבוא התירוץ של "מחסור בקרונות"...) זאת ברצינות אחת מהסיבות הגורמות לנוסעים מזדמנים שלא לרצות ולהשתמש ברכבת שוב. באוטובוס ממוצע החלונות נקיים פי אלף מקרון DD ממוצע.
לחלון הראשון רחיצה לא תועיליש לי כמה שוברי רחיצת רכב מיותרים
אולי אתרום אותם לרכבת?
(צולם השבוע)
רואים חד וחלק שזאת שכבה חיצונית של אבקלחלון הראשון רחיצה לא תועיל
זו התעבות של מים שנוצרה כתוצאה של חדירת נוזלים לאזור הפנימי בין השכבות של השמשה הכפולה.
רק החלפה.
(כאילו שזה עתיד לקרות בעתיד הנראה לעין, אפילו כזו שמתבוננת דרך חלון צח ונקי).
אני בחיים לא ישכח את החלון הדולף ברכבת IC3רואים חד וחלק שזאת שכבה חיצונית של אבק
שנזלו עליה מים. זה לא בין שתי הזכוכיות של החלון, אבל כן, יש גם דברים כאלה. לפעמים אפילו מחליפים את זה (כנראה פעם בשנה, בערך באותו לו"ז שבו נהוג לעשות שטיפה חיצונית ברכבת ישראל).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.