האם האשמה בחלב הסויה, שהיווה
תחליף לחלב השקדים? או סוכר הווניל שלא היה? או האפרסמונים שהיו רכים מדי? או שאולי עם אפרסמונים זה מתוק מדי? האמת שעלה בי הרעיון לטפטף קצת לימון, מרוב המתיקות, כי כל פעם שטעמתי זה היה - כמה טעים- בשניה הראשונה, ואז- אוי ואבוי, מתוק פחד, במחשבה/תחושה שניה, ומדובר במכורת שוקולד כבדה. בקיצור, לא זוקפת לחובתך, גידי, בטח לא עכשיו אחרי שאני מבררת על צפון קרוליינה. (איך מזג האויר בקיץ? חם מדי? אני שונאת חום ולחות - ולכן כמובן גרה בישראל במישור החוף )