יש לי כרטבית קפואה , יש לכן מתכון מומלץ למרק?

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
כך אני עושה:

מטגנת שני בצלים קצוצים.
אם יש, מוסיפה לבצלים גם כרישה פרוסה (חלק לבן).
מוסיפה פרחי כרובית (ו/או ברוקולי) ומקפיצה יחד.
מוסיפה מים עד כדי כיסוי.
כ15-20 דקות לאחר שרתח מוסיפה מלח, פלפל, מעט אבקת מרק בצל, קצת אגוז מוסקט ומבשלת עוד 2-3 דקות.
אוהבת למעוך בבלנדר מוט אך להשאיר מעט חתיכות.
 

michalgad1

New member
תודה, אגב ראית בעוגיות .נט

את המתכון היום למאפינס בננות וחמאת בוטנים עם שטרויזל? חשבתי עלייך אבל יודעת שאת לא מתכננת לאפות עד פ...
 
למעלה