יש לי מה לומר אך אין לי נושא :)

יש לי מה לומר אך אין לי נושא :)../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

ללקויי שמיעה יקרים!! כעת נכנסתי לאתר הזה ברגע לא הספקתי להיכנס אתמול בערב בשל הייתי מת מעייפות שחזרתי מירושלים... ממש נהניתי בהפגנה בכל זאת לא התחרטתי לא הצטערתי בכלל.. שמחתי שבאתי.. היו הון אנשים שבאו בסביבות 300 ל400 משהו כזה .. אנשים האלו באו מבאר שבע...תל אביב.. ירושלים.. מעלות..אשדוד.. אשקלון.. עפולה.. נצרת.. כמובן גם חיפה כי אני מחיפה :] .. היו שם כמה מבוגרים וחסר נוער בוגרים.. חבל בעסה..לא נורא עיקר שבאו הרבה אנשים והפגינו... למזלי לא קרו כלום ולא היו בעיות... יום נעים.. מקווה שבהמשך מהיום עד 7.4 יהיו לאגודת חירשים פגישות עם ממשלה ואוצר כולל מנכל שידור וכו לשיחה רצינית שיכולו לממן להרחיב ובלה בלה בלה כמו שצריך.. עד שאנחנו נקבל זכויות ותמיכה רחבה לא רק לחירשים כמובן גם לכבדי שמיעה :] .. האם מהיום עד 7.4 לא הולך כלום ונגיב להם בחריפות... בזה אני רוצה שכל נוער לקויי שמיעה מגיל 18 ומעלה יצטרפו ויתמכו בהפגנה הבאה ללא חששות פחד בשל פיגועים ובעיות האלו... אסור לנו לפחד אסור לנו להיכשל אסור לנו לתת להם לצחוק עלינו אסור לנו להיות בצד בעולם דממה כל חיינו ועלינו לנצח עלינו להיראות להם מי אנחנו ולגרום להם להכיר אפילו הלוואי שיכירו וילמדו שפת הסימנים בשביל יחס תקשורת השתלבות בין שומעים ללקויי שמיעה זה מאד חשוב בחיינו.. אל תשכחו אנחנו לא בשנות 1900 שלא מכירים את לקויי שמיעה אנחנו 2002 זה דחוף שהם חייבים להכיר ולתמוך בכל תהליך זכויות!! מכאן אין לי מילים אין לי מה להוסיף כי אולי אחרת לקויי שמיעה יודעים היטב יותר טוב ממני אולי כן אולי לא אז בינתיים להתראות ביי וניראה בערב.. ;)

למעלה