יש לי מחר פ.ע ראשון עם הבוס

יש לי מחר פ.ע ראשון עם הבוס

היי אחרי שנה בעבודה בהייטק, כשהגעתי ללא שום (!) ניסיון מוקדם וללא שום ידע בתחום, ורק הוכחתי את עצמי לאורך כל הדרך, יש לי מחר פ.ע ראשון עם הבוס. לאורך כל השנה כמעט לא דיברנו - בטח שלא דברים אישיים. אני רוצה לבקש העלאה בשכר, אני רואה איך אנשים בתחום שלי מרוויחים (אני לא יודעת סכומים אבל זה הרבה יותר משלי) . איך לבקש את ההעלאה ? האם להתחשב בזה שבאמת לפני שנה הם "שלפו אותי מהרחוב" (באתי מתחום שונה לחלוטין) ובזכותם יש לי מקצוע והמשך קריירה, או לתבוע מה שאני חושבת שמגיע לי ? יש לציין שאחרי שנה בתחום זה לא מספיק בשביל רזומה, ככה שבכל מקרה אני לא יכולה היום לקום וללכת כי הניסיון שלי לא מספיק לשום חברה אחרת. באחוזים, כמה נחשב העלאת שכר סבירה אחרי שנה מוצלחת ? האם לדרוש רק השתתפות בדלק ובארוחות או לדבר על העלאה לגמרי ? (אני מצטערת, אני ממש טריה בתחום, אני בת 26 וזו לי עבודה ראשונה רצינית)

אין לי מושג

כי לא ברור מה תפקידך ובמה את עוסקת בחברה. אולי כדאי שתתקשרי לחברת כ"א ותשאלי. או שתשאלי בפורום מחפשי עבודה.

דנהר

New member
תשובה לרותמלי האחת

רותמלי האחת, שלום, האם התקיימה פגישת הפ.ע. ומה היו התוצאות? בכל מקרה,מה שהיה חשוב ביותר בהכנה שלך לקראת הפ.ע. היה ההתמקדות על המהות של עבודתך והתקדמותך ומקומך בהתקדמות הארגון: הרי העלאות שכר ותנאים נלווים לא מתרחשים בווקום, ואיננו אוטומטיים כמו בשירות הממשלתי: המנהל יעריך את הרצינות שלך אם תדברי בראש ובראשונה על התפתחות העבודה שלך במשך השנה, ולעשות מעין סעור מוחות איתו על איך את יכולה לתרום יותר: אז שיחה על העלת שכר ותנאים נלווים יהיה יותר הגיוני ובעל סיכוי יותר גדול. אגב, אני הייתי שואל אותו בכמה הוא מוכן להעלות את שכרך ותנאים נלווים: הרי ממילא אין לך אלטרנטיבות בשלב זה, ומאידך הוא לא ירצה להרגיז או לאבד עובדת חרוצה.בעלת פוטנציאל. ועוד טיפ: הרגשת ההודיה שלך ממש במקום. כיוון שזה כנה, תני לו להרגיש בזה – זה בוודאי יעזור לאוירת הפגישה! בהצלחה, אילן, מאמן אישי להצלחה בחיים ארגוניים.

למעלה