יש לי מיטת ילדים מפורניר

מיס פטל

New member
יש לי מיטת ילדים מפורניר

נראה כמו עץ חום\כתמתם כזה. היא ממש מכוערת, אבל השבוע בעלי הוסיף לה קרש מיטה (למניעת נפילה) מעץ מלא (אורן), שאותו דווקא כן אפשר לצבוע או לעשות עליו משהו יפה. יש למישהו רעיון איך לקשט את הקרש, ככה שקצת ישמח את המיטה?

bluefish

New member
בעלך הכין לבד את הקרש?

איך הוא עשה את זה? למה חיבר? אנחנו בידיוק רגע לפני מעבר למיטה גדולה ואני מחפשת רעיונות לקרש. המיטה שלנו מפורניר לבן ופשוט ואני בימים אלה מגלגלת רעיונות לקשט אותו. אני רוצה לעשות משהו דווקא גם בצד הפנימי שיהיה מעניין להסתקל עליו לפני שנרדמים. אחת המחשבות שלי זה תהלוכה של חיות קטנות שצועדות לאורך המיטה או אולי יצורים כאלה כמו של ד"ר זוס או אולי מכוניות או פרצופונים.

מיס פטל

New member
אני לא ממש יודעת להסביר,

אבל אני אשלח לו לינק לפה, שיבוא ויסביר את זה לבד...

plato

New member
איך עושים קרש למיטה:

קונים קרש (אפשר 105 ממ) באורך המיטה + 5 ס"מ. מניחים על דפנות המיטה, ומסמנים את עובי הדפנות על הקרש. עושים חריצים בעובי הדפנות, בכל אחד מקצוות הקרש. (בעזרת מסור) עכשיו הקרש יכול "להתלבש" על דפנות המיטה. כדי שהקרש לא יחליק לצדדים, מחברים לכל דופן שני זויות פלסטיק, זוית מכל צד של הקרש. זויות ניתן להשיג בכל חנות פרזול, או בחנויות כמו ACE, הום סנטר.

bluefish

New member
תודה

תודה על ההסבר. התרשים באמת עזר מאד להבנה.
בכל מקרה, זה לא יעבוד אצלינו כי אצלינו בדפנות בצורת קשטות. אבל זה יעזור לי לחשוב על פיתרון לאצלינו.

אז ככה..

אפשר לשייף את הקרש כלומר- להוריד ממנו את הלכה ולצבוע בצבעי "ווד ווש" (צבע מיוחד לעץ) שגם נותן שכבת אפשר לבחור איזה צבע שרוצים ,יש כאלה אטומים/שקופים מאד קל לביצוע נוח ואינו דורש הכנות מיוחדות והתוצאה נפלאה! חוצמזה אפשר אחרי זה לצייר עליהם דוגמאות אם אתם כשרוניים אז אפשר לתת לזה יד חופשית ולצייר מה שבא .. ואם לא אפשר לקנות סטנסילים (שבלונות) עם כל מיני דוגמאות לקנות צבע והתוצאה נהדרת ופשוטה את כל החומרים אפשר לקנות בחנוית הובי ופנאי וגם ברשתות עשה זאת בעצמך בהצלחה..

מיס פטל

New member
תודה.

הקרש לא צבוע ואין עליו לכה, אבל לא בא לי לצבוע אותו. אני חושבת שאני בסוף אקנה חיות עץ ואדביק עליו.

למעלה