יש לי מיליון דברים לעשות

bilitis

New member
יש לי מיליון דברים לעשות../images/Emo63.gif../images/Emo160.gif

יש לי מיליון ספרים שטרם קראתי יש לי מיליון תקליטורים שטרם שמעתי יש מיליון מקומות שלא הגעתי שמה ישנם מיליון חברים שעדין לא פגשתי יש לי המון דברים עוד להגיד יש בי אין סוף אהבה להעניק יש לי מיליון דברים לעשות ואינני. כי אני פוחד שהיום הוא יומי האחרון פוחד ממש! אז במקום כל הדברים הללו הממתינים לעשותם אני מתחבט בשאלה מה לעשות היום? אלוהים,מה עושה אדם ביומו האחרון?

כתומית

New member
בילי יקר

אולי כדאי לעשות דחיית התכוננות לדייט עם הסוף למחרתיים. אולי מחרתיים יהיה יומנו האחרון בינתיים יש לך יומיים להספיק לעשות דברים. מחרתיים כשאתה קם בבוקר, סימן שהעסק נדחה לעוד יומיים. אני בטוחה בילי שעם כל הפרוצדורה והבירוקרטיה שם למעלה יש לך עוד הרבה שנים לעשות דברים אבל בוא נתחיל מיומיים חוצמיזה לדעתי אלוהים ייקח אותנו, החרדתיים, אחרונים וכמה שהוא יכול הוא ידחה את זה כי הוא יודע שאנחנו חתיכת כאב ראש בשבילו ועדיף שנישאר פה למטה יאללה בילי, יש לך יומיים לבלות, ימבה זמן לתת לעצמך קצת מכל דבר שעוד לא הספקת

פייה 31

New member
ואני מוסיפה בהמשך לכתומית....

אלוהים לקח לנו את האנשים הכי יקרים בחיינו אבא ואמא שלנו לא אמרנו להם מספיק כמה אנחנו אוהבים אותם, הם לא הספיקו לראות את ילדי, אז אני חושבת שאלוהים לעת עתה "סגר את החשבון איתנו". אז בבקשה בילי תעצוררררררררררררר לרגע עם כל הקושי הרב ובוא ננסה לפחות לשמוע את כל התקליטורים שלא שמענו, לבקר בכל המקומות שלא ביקרנו, להכיר עוד אנשים ולהיות להם אוזן קשבת, ולהעניק את כל האהבה שיש בתוכנו. אמרתי לך כמה פעמים שאתה המלאך השומר שלנו אלוהים לא לוקח מלאכים הוא משאיר אותם כאן שישמרו עלינו שידאגו לנו. פייה

למעלה