יש לי מיני בעיה ואני רוצה לשתף....

יש לי מיני בעיה ואני רוצה לשתף.... ../images/Emo53.gif

אוקיי יש לי חברה טובה, קוראים לה טלי, לטלי יש חבר, הוא ממש נחמד, אבל מסתבר שייש לו בעייה, הוא לא יכול לשמור אמונים... זאת אומרת, הוא נוהג לפלרטט עם בנות אחרות (וזה כולל אותי) בהתחלה חשבתי שהוא עושה לי את הקטע הזה בצחוק, כאילו חשבתי שהוא מסתלבט עליי או משהו, אבל מסתבר שהוא דיי מתכוון לכל הפלירטוטים האלה.. עכשיו השיא הגיע לכך שהיינו במסיבה, וחברה שלי לא הייתה כי היא הייתה מקורקעת! והוא בא עם החבר´ה שלו שהם במקרה גם החבר´ה שלי, עכשיו הייתה שם איזו ילדה שכל הזמן שלחה לו עיינים ולקראת סוף המסיבה ראיתי אותם הולכים יחד ונעלמים מטווח העין. בכל מקרה הדילמה היא: לספר לטלי שהחבר שלה הוא טיפוס דיי בוגדני, או לא לספר... וזה דיי מציק לי בזמן האחרון, כי הייתי בעבר באותו מצב ובסוף סיפרתי וזה נגמר לא טוב... ואני לא רוצה להיות הכלבתא המרושעת שמחבלת ביחסים... אבל זה הורג אותי שהוא מתייחס אלייה ככה!!!
טוסט יאללה תגיבו הלכתי לאכול המבורגר

קשה לדעת........

דבר ראשון.. לפי ה"מקורקעת" שרשמת בהודעה.. אתם בטח בגיל צעיר יחסית.. ובגיל כזה אוהבים בדרך כלל "לבדוק" את השטח מסביב.. מאוד מסוקרנים לגבי כל מיני דברים.. וכל הזמן בודקים .... ההחלטה צריכה להיות פשוטה... אם היא חברה טובה שלך.... פשוט תספרי לה... תלוי גם כמה זמן הם חברים, וכמה רציני כל העניין,... אם זה עניין רציני תספרי... אם זה חבר חדש יחסית.. או סתם "חבר בשביל למלא את הזמן הפנוי" אז תחשבי טוב אם כדאי לספר.. ואולי אפילו כדאי שלפני תדברי איתו.... ויסביר לך... איך הוא רואה את הדברים... ביי..

אנחנו בנות 16 והוא 16 וחצי...

אני לא יודעת כמה רציני זה, הם יוצאים חמישה חודשים וחצי בערך... אני יודעת שהיא תפגע בסוף... כאילו, מילא אם הוא היה רק מפלרטט ככה סתם, אבל מה שקרה במסיבה ממש הכעיס אותי! אני לא יודעת איך לדבר איתו על זה, זה ממש לא נעים לי... והכי מפחיד אותי שאם אני אגיד לה היא בטוח תגיד לי שאני אומרת את זה כי אני מקנא! למרות שהיא לא טיפוס כזה. אני גם יודעת קצת מעבר לזה, אני יודעת שהוא כבר לא בתול מגיל 14, ושהוא שאל אותה אחריי שלושה חודשים שהם היו יחד אם היא רוצה שכב איתו והיא סירבה מהר ואמרה שדברים צריכים לקחת זמן. אני חושבת שאחריי הכל הוא אוהב אותה אבל פשוט לא יכול לחכות עד שהיא תסכים וזה ממש מגעיל מצידו. היא חברה דיי טובה שלי ואני לא רוצה שהיא תפגע,אני לא בטוחה שאני אספר, אבל אני לא היחידה שראתה את מה שקרה במסיבה, היו איתי כל החבר´לה המתוקים והחמודים שלי שלא יכולים לשמור סוד אפילו לשנייה!

עדן*

New member
את לא הרעה

את לא צריכה להיות הרעה, פשוט תספרי מה שראית ושהיא תעשה את החשבון שלה ושהיא תברר את השאר תגידי לה שגם את מבקשת שלא תספר שאת סיפרת לה אל תתני לו לפגוע בה, היא חברה שלך והיא חשובה מאוד! באהבה עדן

robbi williams

New member
לדעתי...

תגידי לה אחרי זה את תדפקי עוד יותר ואולי (כנראה) היא גם לא תדבר איתך וחבל

למעלה