יש לי מכונת קפה JUNIOR VIBIEMME

gady19

New member
יש לי מכונת קפה JUNIOR VIBIEMME

סינגל בוילר , הלחץ ירד ל 6 7 באר , שאלה ראשונה , איך פותרים את הבעיה, שאלה שנייה המכונה סינגל בוילר , איך מנקים אבנית ( לפי הטכנאי אל תנקה לבד תביא אלינו , ואנחנו ננקה שזה שתי נסיעות לנתניה.המכונה נראת כך https://www.google.co.il/search?q=v...hVECSwKHV50AzoQ_AUIBigB#imgrc=xsjExLBM3bZu9M:

dimab

Member
לגבי ניקוי האבנית, למה אתה חושב שצריך? פתחת את הראש והסתכלת

על ה"פטריה"? אם המים שלך רכים דיים, הרי שאפשר שנים לא לגעת באבנית. בכל מקרה, תקרא את זה ותחליט האם לבצע ואיך. בכל מקרה, אם כבר תחליט לנקות, תהיה מוכן גם לעשות החלפת אטמים וטיפול כללי לראש המכונה. ייתכן ולא תצטרך, אבל אי אפשר לדעת מה מצב הראש לפני שתפתח אותו, ובמידה והמצב לא משהוא, יכול להיות שלא תוכל לסגור בחזרה בלי להחליף כמה דברים מתפוררים. אם זה נשמע לך מסובך מדי - אולי בכל זאת כדאי לפנות לטכנאי שיש לו את הכלים, החלפים והנסיון. אל תבין אותי לא נכון: אני דווקא כן עושה את כל הטיפולים לבד - כולל החלפת שסתומים, גוף חימום, משאבה וכד' (לא הכל בבת אחת
) - אבל תחליט לעצמך מה יותר פשוט לך: לסחוב את המכונה פעמיים או לטפל בה לבד.
לגבי הלחץ הנמוך, יכול להיות לזה כמה סיבות - מטחינה גסה מדי (אני מעריך שלא זאת הסיבה אם אתה משתמש במכונה הזאת כבר זמן מה), דרך שחרור הבורג המכוון במשאבה (יש לך משאבה וולומטרית אם אינני טועה), ועד לבעית קפיץ חלש או אטם ישן בשסתום פריקה. תפרט יותר - מה הסימנים.

למעלה