יש לי מלא שאריות משבת...

יש לי מלא שאריות משבת...

יש לכם רעיונות מה לעשות עם עוףשנשאר, טונה מוקפצת ברוטב אדום, אורז לבן?

ddh1

New member
מהעוף שנשאר אפשר לעשות

כמו שקשוקה, אבל במקום להשאיר ביצים שלמות ברסק, לערבב כל הזמן ולבסוף להוסיף את חתיכות העוף. יוצא מעולה עם לחם טרי. לגבי השאר עדין אין לי רעיון

pirge

New member
רעיונות:

עוף בסלט תפוחי אדמה עוף בקוגל תפוחי אדמה עוף באומלט עוף בפשטידה פרווה עם חרדל דיזו'ן ומיונז וגם חסה....בלחמניה טונה לסנן ולהכין אומלט טונה מאפינס בשילוב תירס טונה להכין פסטה ולהגיש ביחד פסטונה טונה להכין פשטידת פסטה וטונה אדומה. אורז לבן: להכין קובה אורז ממולא צמחוני - לנירה מנהלת פורום אוכל יש כזה קובה במאמרי הפורום. נראה מדהים. תהני ובקר נפלא.

pirge

New member
סלט פסטה מיונז בשילוב עוף שאריות

הצעה נהדרת ומרשימה לסלט פסטה קרו pirge ו 14:13 | 05/03/07 תוסיפי חתיכות עוף שנשאר ומבטיחה שזה יהפוך ללהיט לילדים. ראי: במקום התפוחי אדמה---תכיני שקית פסטה פנה מבושלת לפי הוראות היצרן כדאי לקנות את הפסטה ב-3 צבעים ------ ותקררי תכיני במקום תפוחי האדמה -----פסטה פנה | 25/06/05 סלט תפוחי אדמהו pirge ו סלט תפוחי אדמה 5 תפוחי אדמה מבושלים ומקוררים היטב הכי טוב להכין אותם יום קודם--לחתוך לריבועים 3 עד 6 ביצים קשות חתוכות לריבועים בצל אחד קצוץ קטן--עדיף גם כמה עלים של בצלים ירוקים קצוצים גזר ואפונה מקופסת שימורים בלי המים 3 מלפפונים חמוצים במלח כמה כפות תירס בלי נוזלים כמה כפות פטריות טריות חצויות 3 כפות מיונז - או לפי הטעם..... כפית חרדל או יותר לטעם מלח פלפל שחור לערבב בעדינות ביחד. תהנו

למעלה